Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mlsat místo čokolády - bez tuku

Od: stydimse odpovědí: 7 změna:
Víte mám problém se střevy a tak nemůžu jíst žádný tuk, tudíž nemůžu jíst čokoládu je to hrozne a těžké , protože ještě před měsícem jsem jedla tři plátky za den a ještě male drobnosti neznáte něco sladkého v čem není tuk a je to nejaky lehky recept?(ne müsli) mám někdy šíleně chutě jelikož mi je 12 let a tak někdy i skoro trpím :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sladkého je mraky, co gumové bonbóny? Těch se dá ujist a jsou bez tuku, ale raději přečti složení, některé by mohly mít tuk na povrchu.

hodnocení

0x

skaba.cz/...

zatm aspoň tohle :)

lucie*
hodnocení

0x

V lednici mám hrnec pohanky cukrem a kakaem nebo těstoviny s tvarohem a cukrem nebo si uvařím kulatozrnou rýží v sojovém mlíku a curkem a mám hrnec mléčné rýže s kakaem (takovýma jídlama zabíjím chuť na sladké a jsou i zdravá)

Jinak v práci tvrdé bonbony-ovocné,bylinkové nebo si udělám hrnek kakaa ze sojového mlíka nebo ochucený tvaroh,jogurt,taky si někdy koupím bílý a přidám si do něj med...ale čokoláda je nej,to nejde hahradit:)je to boj:)

stydimse
hodnocení

no právě a já ji nemůžu jíst max.2malinké kousicky
a jinak všem moc děkuji je to děs :(

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zdravím, nevím, jestli smíš jíst med. Ale já když posnídám cokoli s medem (nastrouhanou mrkev nebo jabko s medem, nebo i jen čaj s medem), tak pak ten den mne nehoní mlsná na sladké. Neboli tento "hodný" cukr mi umožňuje netoužit po tom "zlém" cukru :)

stydimse
hodnocení

dekuji moc :)

echo*
hodnocení

0x

Já třeba rád mlsám čerstvé a sušené ovoce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]