Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápisy v těhotenské průkazce

Od: jaja2 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem v 16+2tt a doktor mi vystavil průkazku. Jelikož si nepřejeme znát pohlaví dítěte, nebylo mi to sděleno. Ale v průkazce mám zápis na první staně: porod I. (římská jedna) a u pohlaví zápis /I. (lomeno římská jedna). Nemůže z toho např. manžel ze zvědavosti něco vyčíst?

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ne, znamená to první těhotenství/ první porod. Jen to doktor roztáhl... pokud byste měla za sebou např potrat, budete tam mít napsáno II/I , atd.:)

hodnocení

0x

Nic to neznamená, těšte se a buďte pak překvapeni.

Dcera čekala1. dítě, pohlaví znát také nechtěla. Ale tvrdila, že doktor o děťátku mluvil jako o chlapečkovi. Ptala jsem se, jak na to přišla.

Prý, když byla na ultrazvuku, pan doktor jásal: Ano, ano, už HO vidím, dobře HO vidím. Tak si řekla, že HO - jako kluka. Jenže já jí to rozmlouvala - pan doktor měl na mysli HO- jako plod, jako zárodek...To je také mužského rodu. *smich*

No a narodil se pěkný klučík. Takže ta pravda byla asi někdy uprostřed.

Přeji Vám, ať všechno dobře zvládnete, ať jste oba v pořádku a ať máte pěkné miminko. *houpy* Jaga

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]