Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi patnáct let a beru něco přes půl roku hormonální antikoncepci. Za tu dobu, co ji beru, jsem dost přibrala. Předtím jsem byla dost hubená. Nemyslím, že jsem teď tlustá, ale je to nezvyk, mít najednou zadek, stehna a sem tam nějaký faldík (to je zajímavé, že i přes to nemám pořád prsa). Předtím jsem vážila sotva padesát kilo, teď už mám téměř šedesát. To bude asi tou antikoncepcí, že ano?
Dále jsem se ještě chtěla na něco zeptat. Tu antikoncepci mám vlastně zadarmo, poněvadž mámin manžel je gynekolog. Za ten půlrok už jsem prostřídala tři značky antikoncepcí, a proto mám strach, jestli to časté střídání mému tělu nějak neškodí?
No a poslední věc je to, že ačkoliv je mi už patnáct a beru prášky, nejsem očkovaná proti rakovině děložního čípku. Prý na to půjdu až v lednu, nebo tak. No a ony jak jsou ty tři dávky, tak po tu dobu nebudu moci mít pohlavní styk? To budu muset ještě minimálně rok čekat?
Ahoj, u toho očkování nevím, to by ses měla spíš zeptat někoho kdo tomu rozumí. Změny váhy při antikoncepci jsou nemilý. Střídání antikoncepce by nemělo ničemu vadit, ale chtělo by to už najít tu vhodnou. Jsou i antikoncepce po kterých se nepřibírá. Beru Logest a nepozorovala jsem ani přibírání při nasazení, ani hubnutí při vysazení. Ale spíš zkus vážit, jestli tu antikoncepci už fakt potřebuješ. Není to nic zdravýho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.