Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní živiny

Od: matulda15 odpovědí: 2 změna:

Ahojky,mohl by mi někdo říct,kolik gramů přibližně bych měla jíst bílkovin,sacharidů a tuků,když už si po hubnutí chci udržet váhu? (je mi 15 a těm kalkulačkám moc nevěřím,všude je to jinak :D )

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahojky.Můj názor se ti asi nebude líbit,ale přesto ho napíši.Ve tvém věku se na žádné tabulky ani kalkulačky nedívej.Jsi ve vývinu,nejsi dospělá.Tvůj organismus se stále vyvíjí,tudíž právě v této době potřebuješ naprosto dokonalou a vyváženou stravu.Takže zapomeň na diety,na ty máš času dost.Raději více cvič,tam je cesta po celý život.

tajemnak*
hodnocení

0x
Je to individualni. Nekdo muze snist 300g sacharidu aby neztloustl, nekdo muze treba i 500g a je to v pohode. Chce to znat tvou vysku, vahu. Dalsi veci je to, ze chces-li si udrzet peknou postavu, mela bys cvicit a jeste vic zpevnit telo.
Jde taky o to se snazit jist prevazne slozene cukry a vyvarovat se tucnym a sladkym jidlum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]