Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oční kontakt - nejde to

Od: kritsyna odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nedokážu navázat oční kontakt. Líbí se mi jeden kluk, často se ve škole vídáme (procházíme okolo sebe) ale nedokážu se mu podívat do očí, hrozně se stydím. Prostě to nejde :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Musíš se překonat,jinak to nepůjde ;)Všechno jde,když se chce.Kdybychom se nesnažili,nic bychom neměli,tak to funguje...

hodnocení

1x

Koukej mu na čelo mezi obočí ;)

hodnocení

1x

Stydlivost se pokus odbourávat postupně. Nemusíš se na něho dívat hned dlouze a hypnotizovat ho pohledem. Zkus začít letmými, krátkými pohledy, když procházíš kolem něho. Chce to osmělovat se prostě. Mnohem těžší pro Tebe bude navázat komunikaci, pokud jsi plachý a ostýchavý typ. Ale toto můžeš překonat jen Ty sama. Nebuď bázlivá a trochu více si věř. Pracuj na sobě a trénuj si to. Vím, že se to lehce říká, ale nikdo jiný se za Tebe vyjadřovat nebude. Ani pohledem, ani slovy. To musíš Ty sama...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, mám to stejné. Je to obtížné dívat se dlouze druhému pohlaví do očí, když se nám líbí. Proto se raději ženám dlouze dívám do výstřihu - s tím problém nemám.

Ne, berte to jako vtip, protože dobré rady už jste dostala. Takže, překonat sám sebe a vytrvat. Zdravím!

doplněno 14.01.15 17:05:

Pokud Vás můj příspěvek pobouřil, tak ho nahlašte a bude odstraněn.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Oční kontakt je opravdu záhodno zvládnout :) takže můžete maličko potrénovat s kamarádkou a druhý den to vzít naostro. Ta kamarádka nejdřív půjde proti Vám normálně a Vy to zvládnete, podruhé si před obličej nasadí masku, kerou vyrobíte z jeho fotografie ;) a taky to zvládnete a druhý den to aplikujete na toho pravého, až se z toho opotí :)

doplněno 14.01.15 17:18:

Teda vyzkoušené to nemám, páč stydlivá nejsem ...ale aspoň se s kámoškou zasmějete :)

paja4496*
hodnocení

0x

Ahoj,

ano je to pro stydlivého člověka těžké. Sama jsem stydlivá, ale v tomto směru u mě stydlivost upadá. Prostě se mi líbí, mám ho ráda, tak proč se mu nepodívat do očí? Zkus si to říct taky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]