Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde mohu koupit plastové lahve od mléka?

Od: alzbeta458 odpovědí: 11 změna:

Kde mohu koupit plastové lahve od mléka? Objem 1 litr

Kde mohu koupit plastové lahve od mléka?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

2x

Dobrý večer, jestli Vás zaujalo skladování potravin našich kolegyněk tak, jako mě, tak snad pokud jich chcete nějaké menší množství, ale nechcete čekat, až to "odpijete"sama, tak poproste členy širšího příbuzenstva, ať na čas kvůli Vám změní typ mnéka, které kupují :)

Jinak nákup třeba zde:

vyrobalahvi.cz/...

alzbeta458
hodnocení

Min. odběr - 1 balení (pytel) 135ks :)

faithoncemore*

Jojo, taky jsem to tam četla a přemýšlela jsem, zdali se s Vámi (a dalšími minimálně pěti :-D ) nějak zkusit složit, ale pak jsem dospěla k názoru, že si to prostě vypiju :)

uska*
hodnocení

0x

Mlékomat - plechová kráva. Když zapomenu si vzít do města svou láhev na mléko, tak mi paní prodá za 5,- Kč.

hodnocení

0x

tady mají po 50ks ale za 5kč to raději vybírat kontejnery:) obalcentrum.cz/...

hodnocení

0x

Můžu se zeptat k čemu jsou dobré?

Ringo, poradte.cz/... :-D

doplněno 14.01.15 10:52:

Ringo, láhev od kafe mi přijde těžká a kilo sypkého do ní nedostanu. A zase musím někde uskladnit poloplný sáček. Navíc, představa, že mi sklenice, z mokrých rukou upadne, mě žene k mdlobám.

Aha, dík. No já to dávám do lahví od kafe Jacobs Kronung. Jsou pevně i hranaté s plastovým víčkem.

hodnocení

0x

Nebyla by lepší hranatá láhev? Alespoň já je začal kupovat.

2 ringo: na ochranu mouky a podobně před breberkama.

sebod*

rumicku. Vidíš to, já mám radši kulaté než hranaté, lépe se mi drží při vaření v ruce.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, buď v mlékomatu, nebo v obchodech Intespar, Kaufland. Tam jsem je zahlédla, dřív jsme kupovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]