Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenský test

Od: petrpet odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer, v příloze posílám par těhotenských testů, můžete mi zkusit říct, jestli jsem těhotna. Předem děkuji za odpověď
Těhotenský test

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubaaa*
hodnocení

0x
Rekl bych, ze ano. Carka, i kdyz slaboulinka, tam je u vsech. Asi jste tehotna opravdu kratce. Jak bude, a opravdu, geometrickou radou stoupat hladina hormonu, tak bude carka viditelnejsi a viditelnejsi. Tyto testy jsou opravdu velmi citlive. Pokud chcete mit jistotu jiz nyni, tak jedine odber krve u lekare.
petra1234567
hodnocení

Mám 14 dní od vynechané menstruace
kubaaa*
nedavno jsme se zenou toto resili. Jakakoliv, byt i velmi slaba carka uz znamena, ze jste s nejvetsi pravdepodobnosti tehotna. Pet nebo kolik tech testu jste si delala hranici temer s jistotou. Nyni byste mela zamirit k lekari na odber krve, aby se to rozseklo. Ale opravdu si troufam, i z nasich nedavnych zkusenosti, tvrdit, ze tehotna jste.

lionka*
hodnocení

0x

Řekla bych, že ano, když to takto vyšlo u několika testů... Gratuluji. Ale s jistotou vám to řekne jenom lékař.

hodnocení

0x

Dobrý večer,pokud byla testovací čárka takto viditelná do tří minut od začátku testu,tak to opravdu vypadá na těhotenství.Někdy se ale slabá pozitivita objeví na starším testu,pár hodin po použití testu.

kubaaa*
Dobra pripominka. Je potreba postupovat podle prilozeneho navodu, kde je to uvedeno.
petra1234567
hodnocení

Ano čárka byla viditelna do tri minut..horní a spodni test od sebe dělí týden... Horni je nejnovější

Tak to je bezpochyby pozitivní,jinak jak zde bylo napsáno test z krve na přítomnost hcg je takto brzo nejpřesnější,

Doufám,že pozitivní test je pro vás radostný výsledek*houpy*

petra1234567
hodnocení

Tak ještě potvrzení od lekaře a můžeme se naplno radovat:)
kubaaa*
At to vsechno dobre dopadne!
petrpet
hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Nejspolehlivější je prohlídka u gynekologa. Za ty těhotenské testy bych ruku do ohně nedala...

kubaaa*
V takto casnych fazich tehotenstvi gynekolog konvencnimi metodami, tj. prohlidka + ultrazvuk nic nemusi videt. Nejspolehlivejsi je test na hcg, at uz z krve nebo z moci. Tehotenske testy jsou dnes ultra citlive a relativne, pri dodrzeni navodu, spolehlive. Opakovany pozitivni test uz je bez debaty...

petra1234567
hodnocení

Jsem VVám moc děkuji za odpověď:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]