Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost se stahujícím prádlem Slencera?
Tyto stahující kalhoty Slencera nosím asi jenom týden, takže zatím nemohu příliš přispět do diskuse o tom, jak skutečně pomáhají. Stahující kalhotky jakékoliv nosím velmi dlouhá léta, od porodu mého syna (téměř 40 let). Poslední dobou jsem nemohla na trhu sehnat takové, které by sahaly až nahoru pod prsa, všechny končily v pase. Právě proto mě zaujala TV reklama na tyto super kalhoty Slencera, které splňovaly mé představy a objednala jsem si je. Tento příspěvek vkládám zejména proto, abych vám poradila s velikostí při objednávání. Mohu-li doporučit, určitě si neobjednávejte velikost podle vašich skutečných tělesných proporcí. Byly by vám velké a volné a nic by nestáhly. Je potřeba objednat menší. Já sama mám konfekční velikost 58 ! a toto prádlo mají v největší velikosti jen 50 - 52, tedy o 3 čísla menší. Zprvu jsem měla strach, zda se do nich skutečně narvu, ale obavy byly zbytečné. První navlečení bylo sice trochu obtížnější, různě jsem se kroutila a svíjela, aby se materiál poddal, ale pak již bylo vše OK. Vůbec nemám pocit, že mě to jakkoliv omezuje, mačká nebo škrtí, jsou velmi pohodlné. Možná to tak vnímám i proto, že jsem na stahovací prádlo dlouhá léta zvyklá. Takže zatím vše, ale budu ráda sledovat další příspěvky z vašich zkušeností s nošením.
doplněno 05.02.15 13:44:Jenom na doplnění: nekupovala jsem si je kvůli tomu, že "zázračně" zhubnu. Z takovýchto reklam jsem za ta léta vyléčená. Bylo to proto, že bez stahovaček nevytáhnu paty z domova už mnoho let a momentálně žádné jiné nebylo možné sehnat. Nyní v zimě se nosí příjemně, je však pravda, že na léto to asi nebude, aby se člověk neuvařil.
Dobrý večer,prosím můžu se zeptat jak jste spokojená s tímto prádlem? zvažují koupi pro efekt k cvičení,ale bojím se ať zbytečně nevyhodím tolik peněz.předem děkuji za odpoveď
Nejsem moc spokojená, protože to je nedořešené. Sice si to vytáhnete až pod prsa,ale při sedu se to celé zroluje do pasu, což není moc příjemné. Kam kalhoty nedostanou, tam špíčky vylezou. To samé je s nohavicemi. Já mám silnější nohy, tak mám nad koleny malou pneumatiku, měly by být delší a to nejsem vysoká-162cm. Já jsem si je hlavně pořizovala kvůli teplu,protože mám nemocné kyčle,ale připadá mě ,že ani tuto funkci nesplńují. Můj názor: vyhozené peníze.
doplněno 26.02.15 12:55:Ještě jednou musím vstoupit do diskuze,ohledně Slencer. Pokud si přečtete český návod,tak tam jasně doporučují nosit je maximálně 8 denně a v létě dle uvážení,spíše ne. A co se týče toho rolování. Nevyprané jsem je nosila na spodním prádle, tak to celkem šlo,ale po ručním! vyprání se rolují. Nedovedu si představit někoho oběžovat ,aby mě je na zádech vytahoval. Jisté řešení by byly kšandy,ale zase to zde zmíněné svlíkání svetru. Nosím je od vánoc a většinou jen doma-jsem čerstvá důchodkyně-protože někde ve společnosti bych je těžko vytahovala. A pro upřesnění: mám vel. 42,takže až tak velké špeky nemám.
doplněno 26.02.15 13:02:omlouvám se ,ale jistě jste pochopili že je to 8 hodin denně,
Mám je skoro měsíc, nosím je stále, jen o víkendech a doma ne. Jsem spokojená, plní zcela svůj účel - stahují a zpevňují. Vytáhnou se opravdu až pod prsa a tam i zůstanou, nestalo se mi, že by se někdy srolovaly dolů do pasu, jako té paní, co tady čtu. I nohavice jsou dostatečně dlouhé a většinou je nosím tak, abych měla přikrytá i kolena, když je ráno venku zima. Moje výška je 170 cm. Žádný efekt hubnutí neočekávám, ale jako stahovačky jsou perfektní a za tím účelem jsem si je i pořizovala.
magdo, nezlobte se, ale já Vám vůbec nevěřím. Spíše bych Vás typovala na prodejce, než na uživatele. Byla bych docela ráda, aby si je tazatelka pořídila a pak sem napsala své opravdové zkušenosti. Vy pravdu neříkáte. A nejde o efekt hubnutí, protože to je už úplná pi..most. Ale je naprosto vyloučeno, aby se člověk cítil dobře celý den, když je sešněrován v elastickém prádle, které se všude roluje. A že se to rolovat bude, tak to se určitě bude. Sluníčko má pravdu. A o létě už ani nemluvě. Jsem docela rozhořčena protože si zadělá ještě na ekzémy, jak se jí pod tím bude potit kůže.
No páááni, tak teď jsem se rozchechtala na celé kolo. Ani ve snu by mě nenapadlo, abych sem psala nějaké výmysly, či záměrně zkreslené iformace. Opravdu nejsem žádný prodejce, ale spokojený uživatel. Jen jsem, zcela bezelstně, popsala své zkušenosti a myslela jsem, že by mohly někomu pomoci. Nic víc. Když se podíváte na mé komentáře výše, tak už tam uvádím, že stahovací prádlo nosím několik desetiletí a jsem tudíž na to zvyklá. Vůbec nevnímám, že by mě něco škrtilo. Mohu Vám skutečně říci, že na mě se ty kalhoty NESROLOVÁVAJÍ do pasu ani omylem, a proto ani žádé špeky nikde nevylézají. Musí se však správně natáhnout až zcela nahoru pod prsa nejen vpředu, ale také stejně vysoko na zádech. To jediné mě napadá, proč se některým stane, že se stočí do pasu. Jediné, co připouštím, že se asi nebudou moci nosit v létě. To ukáže až čas. V letních vedrech to bude zřejmě fungovat jako neoprén a pro toto roční období si je uložím do skříně, abych je na podzim zase vytáhla.
No já se zase chechtám při představě když jdete na záchod. Už Vás vidím, jak si při každém čůrání svlékáte i svetr, abyste mohla ta kaťata pořádně vytánout pod prsa a to i na zádech...
doplněno 27.02.15 11:10:Já se Váím Magdo omlouvám. Zřejmě jsem se unáhlila s tím dojmem, že jste zakuklený prodejce. Teď, když jste to dopodrobna vysvětlila, tak už Vám věřím, že je skutečně nosíte a dokonce si myslím že Vám se rulovat nemohou. Ale i Sluníčku věřím, že jí se rolují. Ona má normální velikost pouze 42, tedy žádné špeky a jí se to určitě smeká po kůži. Vy máte velikost 58 což je opravdu něco jiného a máte ty gaťata o tři čísla menší, takže už chápu z jakých důvodů se nesrolují.
S prádlem této značky zkušenosti nemám, ale vím co jsou stahující kalhotky. Kdysi jsem šila na míru a měla klientky, které toto prádlo nosily. Výsledek byl ten, že když je měly, tak jakoby zpevnily - zploštily břicho a zadek, ale to sádlo jim zase vylezlo nad lemem těch kalhotek, takže měly takovou pneumatičku od pasu výše. To už je snad lepší celý korzet. Ale pokud mluvíte o tom všelijakém prádle, které se v poslední době vyrojilo, a o kterém se tvrdí, že jeho nošením bez diety zhubnete, tak to je nepravda a chyták.
Tak my si pradlo taky objednaly s tatkovou pritelkyni, jen potřebujeme menší velikost, tudiž jsme je poslaly zpět a čekáme na výměnu. Pak napíšu svůj názor po nošení a co se týká toho rolování, tak mě tak napadá že to můžete mít malé proto se vám to roluje
Verunek, asi se to neroluje kvůli tomu, že je to malé. Doleji paní magda píše, že ona má normální dámskou velikost 58 což je docela velké číslo, vím o co se jedná velice dobře, neboť jsem celá léta šila pro ženy s nadměrnými velikostmi a tato paní si právě koupila ta gaťata velikost 50-52, tudíž o 3 čísla menší. Větší prý neexistují a té se to právě neruluje. Což je asi možné, protože když je vytáhne až pod prsa kolem dokola, tak se jí ten lem "zařízne" pod prsy a horní část břicha a tím pádem se to dolů nedostane. Ale sluníčko má velikost pouze 42, takže toho sádla moc nemá a jí se to po kůži může tím, jak se pohybuje, postupně smekat, až se jí to sroluje. Jsem sama zvědavá, co sem pak napíšete. Já osobně zkušenosti se stahovacím prádlem nemám, ale měly ho mé klientky a setkávala jsem se s tím den co den. Jak jsem psala nahoře, měla jsem obchod "krejčovství na míru". A pamatuji se, že tenkrát, ale to už je 15 let, tak ty, co nosily takové elastické korzety i spodprsenkou a v rozkroku to bylo na háčky, aby mohly pohodlně na toaletu, tak těm se nic nerolovalo, to je logické, ale ty, co si koupily jenom takové ty stahovací kalhotky se zvýšeným pasem, tak ty vypadaly tedy děsně. Srulovalo se to a sádlo jim doslova viselo přes ten lem, a tak si kolem pasu vytvořily nepěknou pneumatiku. Ale břicho a zadek měly stažené, to je fakt, ale hezké to nebylo. víte, on má každý to své sádlo rozložené jinak. Některá žena má velké břicho, jako muž a nemá žádný pas, ani boky, jiná je oplácaná všude a má velice štíhlý pas, jiná je přímo hubená do pasu a od pasu dolů má velký zadek, břicho a stehna., jiná má pouze problém ve stehnech, jiná má štíhlé boky a od pasu nahoru má sádlo. O ženských postavách a problémech bych mohla mluvit dlouho, neboť to bylo mým zaměstnáním dlouhá léta.
no vytahnout stahovacky az pod prsa, to zni zatracene sexy, hlavne v lete, tak snad vam neni 30 devcata, to by byla špatenka
Joudic, souhlas. A navíc to musí být i nezdravé. Vždyť kůže nemůže správně "dýchat" a odpařovat. Vydržet v tomhle krunýři celý den a to den za dnem, měsíc za měsícem. Ani v nejhorším snu si to nedovedu představit.
doplněno 26.02.15 10:30:Ještě bych pochopila, kdyby si to někdo navlékl příležitostně, třeba kvůli plesovým šatům, ale být v tom navlečen jako jelítko celý den, to musí být vrcholně nepříjemné.
doplněno 27.02.15 14:11:Verunek, ta fotka je opravdu to nejlepší, co jste mohla pro tuto diskuzi udělat. Na ní je totiž opravdu vidět, jak to ve skutečnosti vypadá. Takže ta paní magda, co tady píše, že tyto stahovačky nosí a že se jí nikdy nesrolují a že je dokonce vytáhne až pod prsa a ještě se svou tělesnou hmotností, nedala skutečnou informaci. Na fotce je vidět, že jsou vzadu už trochu srolované a to jste si je možná právě natáhla kvůli focení. Ale podle mne to menší číslo nebude lepší. No to nakonec uvidíte, až to vyzkoušíte. Je to smutné, ale tyto inzeráty jsou podvodné a z lidí tahají nestoudně peníze. A to je to, co mne na tom nejvíce mrzí.
Tak konečně Macha napsala pravdu, ne jako Magda, která tady pro tenhle podvod horovala. Doufám, že si to opřečte spousta žen a nenechá se nachytat na "pekelný krunýř", který ji vůbec nepomůže, leda tak jí vytáhne peníze z peněženky.
No, milé dámy, nevím, co už na toto říct. Naivně jsem se domnívala, že tady půjde o diskuzi o zkušenostech každého, kdo se chce vyjádřit k tomuto zboží. Zatím to vypadá, že kdo má odlišné názory a vlastní zkušenost jinou než někdo další, je hned označen za lháře. Pěkná drzost! Včera jsem se tomu zasmála, ale už se do podobné "diskuze" nikdy nezapojím, protože to vypadá, že nejde o smysluplnou debatu. Postoj, že když já s tím mám problém, tak zákonitě to tak musí být i u všech ostatních stejné, to není diskuse ale demagogie. Já jsem opravdu spokojená s těmito "gatěmi". Navlékám si je sama, žádnou asistenci k tomu nepotřebuji. Mám snad ruce a dosáhnu jimi do poloviny zad. No já teda ano. Na WC připouštím, že svlékání a zase navléknutí je obtížnější než obyčejné spoďáry, ale žádé drama v tom nevidím. Protože je nosím už měsíc, tak se samozřejmě musí i prát. Možná vás opět šokuji, ale já je neperu ručně, jak doporučují, ale hned od začátku je dávám do pračky na 30 stupňů a ještě se jim nic nestalo. Drží tvar stále stejný. A havně se mi ještě nestalo, že by se srolovaly. Škoda, že se nemůžeme znát osobně, abych nevěřícím Tomášům převedla, že ať v tom sedím, stojím nebo se třeba postavím na hlavu, stahovačky zůstávají stále tam, kde mají být. Myslím, že už jsem řekla, co jsem chtěla - vlastní zkušenost. Má-li někdo odlišnou, je mi líto, ale můžete reklamovat zboží a ne někoho napadat.
Dobrý den, snad jen poznámka - jako muž považuji nošení takového prádla u žen za "klamavou reklamu". Co je zabaleno může být někdy i rozbaleno a nemilosrdná pravda bude odhalena. Je to trochu podraz . Zdravím!
Já jsem si také pořídila stahovací prádlo Slencera. Mám velikost 42 - 44 tedy žádné drastické špeky, ale přece nějaké by se našlyl Kalhoty nosím poctivě více jak dva měsíce, nepřejídám se, pohybu mám až dost, ale slibované úbytky v pase ani o 1 mm, natož tak uváděné cm. S tím stahovánín je také částečná pravda, někdy drží ale přesně tak, po usednutí opravdu dochází k rolování. V létě si je ale nedovedu přestavit nosit. Takže celkem příjemné stahovací - nikoliv hubnoucí prádlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.