Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství x těh.test

Od: bluby* odpovědí: 15 změna:
dobrý den,
s přítelem chceme miminko.jsme spolu 6 roku,me je 23 a jsem zaměstnána,dělám pecovatelku v domově pro seniory,,HA mám vysazenou asi měsíc a pul.Menstruace ma asi 6dni zpoždění,
dělala jsem si 3 dny po sobě teh.test na 1. byla úplně minimálně viditelná druha čárka,na druhým byla viditelná stejně jak na na 1. a na dnešním byla vidět vcelku pěkně i když nebyla výrazná.
zle me není,jen podbřišek a prsa me bolí,víc jim.
jelikož nemám zkušenosti., chci se zeptat kdy mám jít k doktorce?aby cesta nebyla třeba zbytečná.
aby třeba bylo vůbec něco vidět.
děkuji vám za odpověď,a za názor.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Na gynekologii je vhodné zajít asi v osmém týdnu těhotenství, tj. ve vašem případě za dva až tři týdny. Dříve nemusí být ještě u miminka vidět srdeční činnost, a těhotné ženy se zbytečně stresujou do příští kontroly, jestli bude srdíčko bít. Už si tam zavolejte, jestli máte objednací dobu podobně dlouhou jako je u nás, tak to bude akorát. V případě obtíží (krvácení, křeče v podbřišku...) se samozřejmě jde k dr hned.

hodnocení

1x

žena má podobnou práci a podobný problém a jak jsme to zjistili na testu, je od té doby na nemocenské, protože se bojí že by při zvedání pacientů nebo při nějaké infekci co běhají u nich po nemocnici o to mohla přijít taj ji gynekolog vypsal marodku, lepší marodka než o to přijít to vzkazuje žena

hodnocení

0x

Dobrý den. Počkala bych do konce měsíce a pak bych zašla na gynekologii.

bluby*
hodnocení

OK,jen problém je,ze v práci se zvedají a polohu ji lidi a je to náročné! vyhybam se tomu jak to jde,když nevím něčem jsem,ale chtěla bych to vědět co nejdříve

to děláte u akrobatů nebo jak to mám chápat? :)

hodnocení

0x

po dlouhodobém užívání HA vás prsa a podbřišek budou trápit možná několik měsíců, taky s menstruací počítejte, že se hned tak nedostaví, poraďte se s gynekologem, zda byste třeba pro zmírnění těch různých příznaků neměla užívat nějaké přírodní medikamenty, které ten "hormonální" šok v těle zmírní (jsem chlap, konkrétněji neporadím, ale vím jak to je u manželky, která přestala brát po 20 letech HA)

Po třech pozitivních těhotenských testech je téměř jisté, že tazatelka je těhotná. Testy jsou dost spolehlivé. Jinak s vámi souhlasím, hormonální antikoncepce je svinstvo a organismus rozhází. Ale tři falešně pozitivní testy by z toho nebyly. I já jsem vždycky otěhotněla okamžitě po vysazení.
bluby*
hodnocení

děkuji za názor,ale je rozdíl brát ha 20roku a slabý 4 roky,.každé tělo je jiné,.

no tak hurá, tak budete nejspíš gravidní, gratulka :)

bluby*
hodnocení

poslední menzes 4.12. 2014 a HA jsem brala asi 4 roky,

eivlis*
hodnocení

0x

Gratuluju k mimiskovi:)Testy natoz 3.nelzou...Jinak ja jsem nikdy v zivote nebrala zadnou HA a hned pri otehotneni me s obema detma bolelo priserne bricho jako na MS a ty prsa taky, takze to neni jen o brani HA.Pry je to normalmi, tak mi to rekli tehdy dr...Byt tebou, tak vydrzim do konce mesice a pujdu k dr..Hodne stesti..

hodnocení

0x

Na to jídlo bacha! Říká se, žena jí za dva, už v době, kdy miminko není ani jako Paleček. Nejezte, roztáhnete si žaludek a mozek bude stále hlásit pocit hladu. Přiberete, nebudete umět shodit, protože pak si budete říkat, že musíte kojit a pak se budete týrat s každým gramem, které bude muset jít dolů. A to ani nemluvím o povoleném břišním svalstvu, až špek shodíte. Chroupejte mrkvičku a jablíčka. ;) Blahopřeji, jestli je miminko jisté. A když není, bude příští měsíc. :-D

pb®
Já bych to neviděla tak dramaticky. V těhotenství jsem přibrala 18kg, kilo ještě předtím, než se vajíčko uhnízdilo. Váha před otěhotněním 53, před porodem 71. Musela jsem jíst každé dvě hodiny, jinak mi bylo na omdlení hlady. V porodnici jsem nechala asi 5kg, doma potom šlo každý den jedno kilo dolů, byla to jen voda. Takže tak do měsíce jsem měla 60kg a do asi roka od porodu nějakých 54-55kg, podle toho jestli se vážím ráno nebo večer. Takže vlastně mám po dítěti max o 2 kg víc. Zato kamarádka co se hlídala a přibrala snad jen 12kg si stejně nepomohla a protože má výraznou postavu hrušky, má všechny špeky na stehnech. Další kamarádka co přibrala 25kg má postavu jak lusk, měla jí i předtím. A jedna co přibrala jen 4kg, protože měla silnou nadváhu, je machna pořád. Není totiž důležité, kolik žena v těhotenství přibere, ale v jaké je kondici před otěhotněním. Čím lepší kondice a silnější svaly, tím míň jí těhotenství poznamená a tím dřív a spíš se jí postava vrátí.

borax*
hodnocení

0x

Falešně pozitivní ty testy nebývají. Tak gratuluji...

dejavu*
hodnocení

0x

Dobrý den, miminko chcete, není tedy žádný spěch. Počkejte 14 dnů a pak si zajděte na gynekologii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]