Nejste přihlášen/a.
Jsem velký zmrzlík, tak poprvé si chci koupit termoprádlo. Nějaký set do 600Kč, koupit jej levněji přes internet. Máte s nějakou značkou nejlepší zkušenosti? Ráda bych nějaké větší, nemám moc ráda přiléhavé věci - ale nemá být právě úplně na tělo, aby fungovalo? Díky předem za vaše zkušenosti!
Bacha, dost záleží na co to chceš, aby to bylo funkční, musíš se v tom hýbat, takže když to přeženu, pojedeš v autě bez topení, kde budeš jen sedět, tak ti v tom teplo nebude, tuhle chybu jsem taky udělal
Jak bylo řečeno moira.cz/... a brát MERINO (ovčí) vlnu. Chce to však nechat vzít rozměry na míru asi přímo od nich, já je tam poslal a stejně mám tričko až ke kolenům.
píšete: "Ráda bych nějaké větší, nemám moc ráda přiléhavé věci - ale nemá být právě úplně na tělo, aby fungovalo?"
Ano, máte pravdu, mělo by to být na tělo. Například velký plandavý svetr nehřeje, ale menší těsně na tělo drží teplo. Totéž u funkčního nátělníku XXL který je volně kolem těla - nedrží teplo, zatímco L nátělník přímo na tělo (ale ne moc malý) je výborný.
Výborné zkušenosti jsou s funkčním prádlem z Jitexu a silnými ponožkami Voxx, například ponožky pro myslivce nebo spací ponožky do postele na noc, ale to to asi chcete do práce a tam by se ty spací prošoupaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.