Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s černými vlasy a melírem? Slyšela jsem, že je pěkný bílý a hnědý. Potřebuju nějakou změnu a nechci vypadat jak blb Díky za odpověď
Nevím jak máš dlouhé vlasy,ale dá se do černých vlasů dát i barevné vlasy zvlášt zakoupené.Já si nechala dělat mockrát melír,ale moc dlouho nevydrží a tak jsem si koupila pár barevných vlasů a střídám a je to dobrý a stále nějaká změna a levnější a šetrnější.Mám štěstí jedna paní to u nás dělá tak si moh říci co bych chtěla a mohu testovat a tvořitjen taková mala radá..
Také mám černé vlasy a nejspíš stejně jako ty jsem se rozhodla pro melír...Chtěla jsem popelavou blond...tedy skoro bílý melír.JENZE...to vůbec není jednoduché,odbarvením se docílí zrzavé nebo žluté ...a dalším odbarvením riskuješ,že bude z vlasů žvýkačka.To nechci riskovat proto jsem trochu zapátrala na internetu a rozhodla se pro metodu prodlužování vlasů SIMPLY PERFECT...Tedy vlasy prodloužit nechci,jen jsem si objednala sadu čtyř blond pramenů pravých lidských vlasů...Které se připínají na vlastní...jestli si o této metodě nic neslyšela podívej se na HUMANHAIR.CZ vlasy se jednoduše připnou na vlastní a nikdo nic nepozná...A hlavně neriskuješ,že ti vypadají...:D já jsem si je koupila na bezvakup.cz za 619 kč včetně poštovného..Vážně se to vyplatí...Hlavně až mě blond omrzí objednám si ze spoustu různych barev další...
Vážně se to vyplatí
Ahoj - jsem černovláska a melíry jsem mněla, jak červené (mooooc hezké - ale vymejvají se) tak svetlé -bylo to moc hezké, ale já se v tom cítila starší .. záleží dost na typu člověka, nekomu moc sluší a nekoho dělají staršího (muj nazor) ... ale mně to prý moc slušelo a kamarádky do očí přiznávaly závist ) je duležité aby byl jemný a né silné pruhy to by bylo hnusný :o)) Každopádně změna je život a každému udělá radost - tak to prostě zkus a uvidíš, vždy se to dá přebarvit .. :o)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.