Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jdu sem jen na poradu, dávám do těhotenství, protože jiná rubrika tu není Od 17/12 do 21/12 jsem měla MS, spíš trochu slabší, než obvykle. Včera, tedy 12. den cyklu, jsem začala lehce špinit (není to vyloženě krev, jen "takové hnědé") a to samé i dnes. Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkala, neberu HA, nemám ji nějak čerstvě vysazenou (několik let), nejsem ve stresu, nestalo se nic nenadálého, nejsem nastydlá, necítím se nějak "jinak." Sexuálně jsem aktivní, o mimi se nesnažíme, ale nechráníme se, prostě když by přišlo, tak by bylo, nebráníme se, spíš to necháváme náhodě, sperma většinou skončí jinde
ale jasně že vím, že i tak se dá otěhotnět
Čemu se dá takové špinění přičítat...?
Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale prý existuje ovulační špinění/krvácení. 12. den cyklu klidně můžete ovulovat (i když je to trochu brzy). Toto krvácení by prý ale mělo trvat max. 2 dny. Tak pokud bude delší, zajděte za gynekologem, možná je to jen nějaká hormonální odchylka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.