Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špinění týden po MS

Od: ullinka odpovědí: 4 změna:

Zdravím, jdu sem jen na poradu, dávám do těhotenství, protože jiná rubrika tu není :) Od 17/12 do 21/12 jsem měla MS, spíš trochu slabší, než obvykle. Včera, tedy 12. den cyklu, jsem začala lehce špinit (není to vyloženě krev, jen "takové hnědé") a to samé i dnes. Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkala, neberu HA, nemám ji nějak čerstvě vysazenou (několik let), nejsem ve stresu, nestalo se nic nenadálého, nejsem nastydlá, necítím se nějak "jinak." Sexuálně jsem aktivní, o mimi se nesnažíme, ale nechráníme se, prostě když by přišlo, tak by bylo, nebráníme se, spíš to necháváme náhodě, sperma většinou skončí jinde :) ale jasně že vím, že i tak se dá otěhotnět :) Čemu se dá takové špinění přičítat...?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Čemu to lze přičítat? Např. ovulace, výkyv v hormonech, cokoliv. Pokud se to nebude opakovat, neřešila bych to.

hodnocení

0x

Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale prý existuje ovulační špinění/krvácení. 12. den cyklu klidně můžete ovulovat (i když je to trochu brzy). Toto krvácení by prý ale mělo trvat max. 2 dny. Tak pokud bude delší, zajděte za gynekologem, možná je to jen nějaká hormonální odchylka.

ullinka
hodnocení

Díky. Ovulační krvácení bylo takové vysvětlení nejvíc po ruce, na druhou stranu mám MC 33-34 dní a tak mi 12. den přijde fakt brzo. No uvidíme. K dr. se dostanu nejdřív po novém roce, tak jsem si nechtěla lámat hlavu sama :)

eivlis*
hodnocení

0x
Mě se stalo kdysi to samé,ale spíše to bylo lehké zakrvaceni.Pro mě tehdy docela šok, protože jsem to měla celý život snad na den přesně,ovu přesně uprostřed cykly a najednou asi ten 10.den trocha krve prostě jen tak z ničeho nic...Moje tělo tak hlásilo zahnizdeni vajíčka jak jsem pak po pár dnech zjistila od Dr.Zkrátka jsem byla těhotná a dnes má malej už 4roky.:)U prvního syna se mi to nestalo,ale až u druhého.Třeba jsi tehu,třeba kdoví..Hodně štěstí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]