Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám velký problém s tím, že se mi strašně slepují řasy, když si je klidně i slabě namaluju, tak se úplně slepí a vypadá to hrozně, tak je ještě musím rozdělovat špendlíkem. V mém věku už se VŠICHNI dávno malují a já nemůžu, protože jsem do teďka nenašla dobrou řasenku a stydím se je nosit. Teď používám docela slavnou rocket volum express a i tak to je hrozné. Nemá někdo nějaký tip? Je to řasenkou, nebo to může být i něčím jiným? Jaká značka vám vyhovuje? Tady je fotka mých slepených řas
Já mám teď tuhle a krásně odděluje řasy a nevypadám po ní zmalovaně,oči vypadají přirozeně.Určitě jich bude dobrých víc,chce to jen hledat a časem najít ten nejlepší tvar kartáčku co bude sedět. oci.heureka.cz/...
Jasně,ten pohyb je taky důležitý,každá žena to dělá jinak i každá kosmetička.Mi vyhovuje styl od jedné kosmetičky,přivřít oko a řasenku (kartáček)dát mezi horní a dolní řasy,přitlačit dolní i horní řasy na kartáček a jemně hýbat kartáčkem z prava do leva.Vše dělat s citem,ať se řasenka neobtiskne a stačí chvilka a jsou hotovy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.