Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slepené řasy

Od: gfg odpovědí: 7 změna:

dobrý den, mám velký problém s tím, že se mi strašně slepují řasy, když si je klidně i slabě namaluju, tak se úplně slepí a vypadá to hrozně, tak je ještě musím rozdělovat špendlíkem. V mém věku už se VŠICHNI dávno malují a já nemůžu, protože jsem do teďka nenašla dobrou řasenku a stydím se je nosit. Teď používám docela slavnou rocket volum express a i tak to je hrozné. Nemá někdo nějaký tip? Je to řasenkou, nebo to může být i něčím jiným? Jaká značka vám vyhovuje? Tady je fotka mých slepených řas

Slepené řasy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Já mám teď tuhle a krásně odděluje řasy a nevypadám po ní zmalovaně,oči vypadají přirozeně.Určitě jich bude dobrých víc,chce to jen hledat a časem najít ten nejlepší tvar kartáčku co bude sedět. oci.heureka.cz/...

gfg
hodnocení

děkuji moc za tip, určitě se po ní kouknu :)

flip
hodnocení

2x

bomba*
hodnocení

2x

ono svým způsobem záůeží i na technice při řasenkování. Ty to máš jak vidno všechno tažený doprava. Zkus při řasenkování jezdit cukavejma pohubama vpravo a vlevo

pb®
hodnocení

1x
Po nanesení řasenky řasy ihned rozčešu. Buď štětečkem ze staré řasenky, který udržuju čistý bez nánosů barvy, dříve mi postačil i vyřazený kartáček na zuby.
martinaa*

*palec*

Mně pomáhá i klasický tupírovací hřebínek s hustými zuby.

lucie*
hodnocení

0x

Jasně,ten pohyb je taky důležitý,každá žena to dělá jinak i každá kosmetička.Mi vyhovuje styl od jedné kosmetičky,přivřít oko a řasenku (kartáček)dát mezi horní a dolní řasy,přitlačit dolní i horní řasy na kartáček a jemně hýbat kartáčkem z prava do leva.Vše dělat s citem,ať se řasenka neobtiskne a stačí chvilka a jsou hotovy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]