Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozné vlasy

Od: romces odpovědí: 3 změna:

dobrý večer,moje vlasy sou slabé,padají mi,asi stres,jenže se mu neubráním..:/ no,spíš mi elektrizuji i když má m obyč triko..nemužu se toho zbavit čím to je? mám je řidké,šampony sem vyzkoušela ledajaké.. spreej na obnovu vlasu,jenže nic nepomáhá...proč vlasy eelktrizuji i když mám obyč triko,jak tomu zabránit? je to hrozný jak vypadám pak v práci...padaj mi vlasy i tam,mmám pod sebou samé vlasy,kudy chodim.. suché bez objemu.jako sláma...šampon si koupím drahý a žádnou zmenu nevidim...už to je asi pl roku.. objem tam je psaný atd..ale furt je mám stejné mi přijde.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Dobrý večer, Romčo,

je známo, že častěji a snáze se elektrizují poškozené vlasy, což sama potvrzujete, že je váš případ. Doporučuji užívat tenhle přípravek lamimed.cz/... a používat šampon řady Kerastase, proti statické elektřině používejte spraye nebo laku s jemnou fixací, používejte dřevěné hřebeny a nenoste gumové ani umělohmotné boty a umělohmotné oblečení. Důležitý je i pitný režim, protože tekutiny ovlivňují zavodnění vlasů, proto je třeba vypít alespoň dva litry vody. Pochopitelně vlasům dejte pokoj s odbarvováním a barvením, pokud si na ně lijete ob 14 dní kysličník, tak je pak každá rada drahá.

hodnocení

0x
V prvé řadě je nezbytné ten stres odbourat nebo alespon eliminovat.Při něm to právě velice často odnášejí vlasy.Musíte začít jíst opravdu hodně zeleniny,ovoce a kupte si ještě v lékárně kompletní sadu vitamínů a minerálů.Tělo je oslabené a potřebuje výživu v prvé řadě zevnitř !

cygnus*
hodnocení

0x

Kamarádka měla stejný problém,pak začala používat MATRIX Zjemňující hydratační sprej na vlasy Biolage Hydrathérapie a je spokojena. Tak vyzkoušejte a uvidíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]