Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přivolat menstruaci?

Od: helenkaa odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám holčičí problém. Menstruaci jsem měla mít dneska, ale jak to znám, vždycky ji mám o několik dní, co jsem ji měla posledně, posunutou. Takže to odahaduju, že ji dostanu tak na 30. Což nechci. Ty první dny to mám vždycky dost silné, sice bez bolestí, ale silné, a protože s kamarádkami plánujeme jít na Silvestra na chatu, ráda bych se vyvarovala tomu ji mít. Nebudou tam tak úplně podmínky k tomu provádět něco tak intimního (spousta lidí, nedostatečná hygiena, na wc neni zámek, apod.), a protože je chatka malá a neni v ní moc postelí, budu se muset o postel i s někým dělit, což pokud přes noc "projedu", nebude příjemné mně ani té dotyčné (nedejbože dotyčnému!).

Potřebuji ji buď posunout (ale to se mi nechce, kdo ví, kdy bych to pak dostala..), nebo přivolat, což by bylo lepší, aspoň bych nemusela mít strach, že se teď pohnu a účinky nějaké té úžasné oddalovací metody pominou a...prostě bych menstruaci měla, ale už ne tak silnou a na wc by stačilo jít pouze párkrát a nijak by mě to neomezovalo.

Nevíte o něčem, co by ji zarušeně přivolalo? Nenabízejte mi návštěvu gynekologa, není to nutné (jsem panna a žádné "problémy" naštěstí nemám) a určitě existují i nějaké účinné babské rady, ne?

Případně i oddálilo, ale jak jsem psala, lepší přivolat

Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Nepodnikej nic, stejně babské rady nejsou zaručené, nech to na přírodě. Přibal si do batohu vlhčené ubrousky, více spodního prádla, vyrob si ceduli OBSAZENO a v případě potřeby cedulku zavěs na kliku WC.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud nemáte nemocné srdce ani žíly, pak moje babská rada na přivolání (urychlení) je naložit se do horké lázně a v ní popíjet červené víno (či svařák), pak vylézt, zabalit se do duchen, pustit si holčičí film (prostě udělat si pohodu) a vyčkávat :)

(a naopak na oddálení pít vodu s citronem, hodně citronu)

helenkaa
hodnocení

Vše mám v pořádku.

Dobrá, vyzkouším to zítra, dnes jsem se již myla. Stačí to jednou nebo se to musí nějak opakovat? A kolik by toho vína cca mělo být? Nejsem žádný "alkoholik". :D

faithoncemore*

Tyy jo, teď jsem tady za nabádače k alkoholismu mladistvých...stačí dvojka (jedna sklenička), ono jde víc o to prohřátí a prokrvení. Tak snad napíše někdo jiný něco bez alkoholu :)

helenkaa
hodnocení

Ono to není tak důležité, vždyť kdo se nikdy nenapil, že. :D:) A jiné holky chodí vymetat večírek po večírku, takže myslím, že mě jedna sklenička - navíc za tímhle účelem - nic neudělá. :)

sebod*

No, já teda nevím...Dnes máme sobotu, zítra si dáš horkou koupel, takže když se zadaří, tak menzes máš v úterý. Na nějaké rady je podle mě pozdě. Spíš bych se pokusila ji oddálit. Třeba těmi vysokými dávkami vitamínu C.

Na ododálení skuste vodu s citronem..Na mne to vždycky působilo.A menzes to oddálilo..

lionka*
hodnocení

0x

Mám zkušenost, že na přivolání menstruace spíš fungují činnosti jako účast na rockovém koncertě, pořádné skákání, intenzivní dřepování, sjíždění schodů po zadku apod. Uvolnění a relax spíš ne :) Ale asi je to individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]