Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,můžete poradit? Na žehličce mám takové,jak to říct,připáleniny..? co s tím? Existuje nějaký přípravek? Zase ,nechci ji poškrábat. Taky pokud noetevřu plastové víčko,kterým se naléva voda,tak mi při žehlení nenapařuje.
Nevím jak tyto připáleniny odstranit, ptz já jsem je na žehličce nikdy neměla. Ale vím jak jim předejít. Jsou to v podstatě připálené přípravky na vlasy, nejčastěji lak a tužidlo. Vždy si vlasy žehlím ihned po naprostém uschnutí a až potom nanáším fixátory. Žehličku mám uz přes 2 roky a je pořád jako nová. Přeji hodně štěstí při odstraňování A za to nenapařování může zřejmě usazený vodní kámen, zkusila bych asi nalít vodu s krystalizovanou kuchyňskou citronkou a pořádně vypařit, potom bych vypláchla vodou a může se normálně používat dál (toto platí i při odstraňování kamene z rychlovarné konvice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.