Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zbavit žehličku připálenin

Od: lusy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,můžete poradit? Na žehličce mám takové,jak to říct,připáleniny..? co s tím? Existuje nějaký přípravek? Zase ,nechci ji poškrábat:(. Taky pokud noetevřu plastové víčko,kterým se naléva voda,tak mi při žehlení nenapařuje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý večer,v drogerii se dostane koupit přímo tyčinka TAPUNA na přip.žehličky.Nanese se na ještě horkou žehlící plochu a lehce se setře.

dusatka*
hodnocení

1x

Na ty připáleniny zkuste sprej na trouby. Musíte to teda nechat delší dobu působit, ale pak to krásně setřete bez poškození plochy.

stokrat lepsi tycinka TAPUNA z drogerie...je to hned! A super!

nelca*
hodnocení

0x

Nevím jak tyto připáleniny odstranit, ptz já jsem je na žehličce nikdy neměla. Ale vím jak jim předejít. Jsou to v podstatě připálené přípravky na vlasy, nejčastěji lak a tužidlo. Vždy si vlasy žehlím ihned po naprostém uschnutí a až potom nanáším fixátory. Žehličku mám uz přes 2 roky a je pořád jako nová. Přeji hodně štěstí při odstraňování:) A za to nenapařování může zřejmě usazený vodní kámen, zkusila bych asi nalít vodu s krystalizovanou kuchyňskou citronkou a pořádně vypařit, potom bych vypláchla vodou a může se normálně používat dál (toto platí i při odstraňování kamene z rychlovarné konvice:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]