Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou náplň šlehačky

Od: zvanda® odpovědí: 3 změna:

K vánocům jsme dostali tu šlehačkovou láhev na bombičky.Není tam ale jaká náplň šlehačky se plní,jestli smetana,šlehačka.Máte někdo zkušenosti?Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud to chápu dobře,tak do klasické láhve se nalije smetana ke šlehání 31%. A máte šlehajdu raz dva ;)

ladinpraha*
Presne tak. A jeste lepe 33%. Ale lepsi a efektivnejsi jsou stejne rucni nebo el. slehace.

hodnocení

3x

Můžete použít každou smetanu, která je určena ke šlehání. Na každém výrobku je to napsáno. Můžete požít i tu trvanlivou v krabičce. Důležitý je obsah tuku. Pokud tam nalijete obyčejnou smetanu na vaření, s nižším obsahem tuku, tak z toho nebude šlehačka. Ale toto pravidlo platí i při ručním zpracování třeba šlehačem. A ještě jedna důležitá věc. Smetana musí být hodně vychlazená. Já ji dávám před šleháním na chvíli do mrazáku, jen chladná z lednice nestačí a můžete tam strčit i tu nádobu, pokud se Vám dovnitř vejde. Pak budete mít krásnou hustou šlehačku. Pokud chcete šlehačku na dort, aby nespadla a vydržela na něm aniž by povolila, rozkverlejte do šlehačky "ztužovač" šlehačky a pak teprve nalejte do nádoby. Já mám tuto lahev ráda, protože když šlehačku všechnu hned nespotřebuji všechnu, dám ji do ledničky a použiji druhý den. Před použitím důkladně protřepat. Třeba tady někdo namítne, že to není nutné, ale já to tak dělám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]