Nejste přihlášen/a.
K vánocům jsme dostali tu šlehačkovou láhev na bombičky.Není tam ale jaká náplň šlehačky se plní,jestli smetana,šlehačka.Máte někdo zkušenosti?Děkuji.
Pokud to chápu dobře,tak do klasické láhve se nalije smetana ke šlehání 31%. A máte šlehajdu raz dva
Můžete použít každou smetanu, která je určena ke šlehání. Na každém výrobku je to napsáno. Můžete požít i tu trvanlivou v krabičce. Důležitý je obsah tuku. Pokud tam nalijete obyčejnou smetanu na vaření, s nižším obsahem tuku, tak z toho nebude šlehačka. Ale toto pravidlo platí i při ručním zpracování třeba šlehačem. A ještě jedna důležitá věc. Smetana musí být hodně vychlazená. Já ji dávám před šleháním na chvíli do mrazáku, jen chladná z lednice nestačí a můžete tam strčit i tu nádobu, pokud se Vám dovnitř vejde. Pak budete mít krásnou hustou šlehačku. Pokud chcete šlehačku na dort, aby nespadla a vydržela na něm aniž by povolila, rozkverlejte do šlehačky "ztužovač" šlehačky a pak teprve nalejte do nádoby. Já mám tuto lahev ráda, protože když šlehačku všechnu hned nespotřebuji všechnu, dám ji do ledničky a použiji druhý den. Před použitím důkladně protřepat. Třeba tady někdo namítne, že to není nutné, ale já to tak dělám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.