Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční darek pro muže

Od: darcik odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledne vánočního dárku pro muže. Zname se několik let, ale takhle osobně jen pár týdnů. Chtěla bych mu dát něco osobního, ale vůbec netuším co. Prosím poraďte. Předem díky za rady a tipy.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Dobrý den,

pokud mu chcete dát něco osobního, znamená to, že o jeho osobnosti něco víte. Jaké má koníčky, jaké se mu líbí filmy, muzika, co rád dělá nebo čte nebo co rád nosí, jaké má tajné sny, kam by se chtěl podívat a co zažít. Znáte se dost dlouho na to, abyste o tom měla ponětí, tak mne překvapuje, že pokud chcete poradit, nic z toho jste sem nenapsala. Pak je těžko radit nějaký osobní dárek.

Dočkáte se max. pouze obecných rad na dárky, jako se převázat mašlí a lehnout si pro stromeček, dát mu netradiční sex se striptýzem, v nějakém oblečku nebo zatančit mu sexy tanec, flašku alkoholu, pánskou kosmetiku, košili, švýcarský nůž, něco na auto ap.

Taky to, že sháníte dar den před Vánoci, vám dává relativně dost málo času a možností něco kloudného nahonem vymyslet a zařídit. Pokud navíc nenapíšete o tom člověku vůbec nic, těžko poradit něco originálního.

doplněno 23.12.14 09:05:

Nechci vás od plyšáka zrazovat, ale není vám pět, tohle už si dospělí moc nedávají, jen takoví, co na sebe mají potřebu neustále šišlat. :)

Pokud rád hraje fotbal, kupte mu lístky na fotbal, např. do O2 arény na nějaký zajímavý zápas, jestli to stihnete a máte na to. Jinak pokud nosí šperky, je možno koupit ze zlatnictví stříbrný nebo zlatý malý fotbalový míč na řetízku. V knihkupectví seženete moře knih o fotbalu, jestli navíc i čte. Prodává se i flashka k počítači ve tvaru fotbalového míče nebu USB rozbočovač originalnidarky.cz/... nebo vzášející se míč extradarek.cz/... . Škoda, že jste si vzpomněla na dárek tak pozdě, leccos se dá objednat přes net, ale už by to došlo až po Vánocích.

darcik
hodnocení

Jelikož já i on jsme tak trošku stydlíni tak ten striptýz moc nepřijde v úvahu. Rad hraje fotbal a je mu něco malo pres tricet. Chtela jsem mu dat maleho plysaka s retizkem ale na to uz trosku vyrostl :). No a den pred Vanoci... Jediny den dnes co mam volno v praci...
paw*

Kazdy spravny muz, ma u sebe nuz. Tak supajdete. No a nebo mu nadelte nejakou virivku ze slevomatu. A budete tam spolu.

lucie*
hodnocení

0x

...já vždycky prolezu Lídl(teď jsem tak příteli koupila parádní hodinky)...nebo vzpomeňte na nějakou společnou chvíli co něco znamenala(dostala jsem od kamaráda svíčku,protože jednou v práci vypli elekriku a měl u sebe svíčku,takže mě teď potěšila jak jsme na to zavzpominali)

doplněno 23.12.14 12:47:

já dostala svíčku co mění barvy od brise,né náhrobní:)

darcik
hodnocení

Mam strach ze se netrefim... Navic je tk trosku ateista :(
lucie*

...jsme sice taky stydlivější,ale chodíme do wellnesu.Vzala jsem tam přítele poprvé jako dárek na Vánoce a potom svařák na náměstí a od té doby chodíme při každém výročí.Horké páry,několik druhů,výřivka...a chodí se tam v prostěradlech,takže jsme v klidu.

iz*

Váš přítel je trochu ateista a trochu věří? To je hodně zajímavá kombinace. Koupila bych mu nějaké čtení k obojímu (ať má z čeho vybírat) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]