Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vývoj prsou po 20?

Od: popler odpovědí: 6 změna:

Ahoj, přítelkyni je přes 20. Včera jsem jí viděl poprvé bez podprsenky a má stále prsa jako dospívající dívky (vytáhlejší prsa s bradavkou "normální velikosti", kterým stále dole chybí ten "objem"). Neříkám, že mi to nějak vadí, ale docela jsem překvapen, protože tohle jsem vídal tak u 15 letých holek (když jsem byl stejně starý jako ony - nejsem úchylák :D) a kolikrát i ty 15tky měly už prsa "normální". Takže mě tak jako čistě ze zvědavosti zajímá, opakuji že mi to nijak nevadí, jestli se ještě ty prsa nějak dovyvinou nebo zůstanou už takhle.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj.Je to naprosto normální a navíc tvá dívka bude jedna z žen,které nebudou mít po dětech evidentně prsa vytahaná.

hodnocení

1x

Ahoj. každá jsme jiná. Prsa budou vypadat jinak např. v těhotenství a třeba až po něm zůstanou plnější. Ale i kdyby zůstala stejná, důležité je, že má Vaše přítelkyně prsa zdravá. Příroda nás holt obdařila každého jinak, včetně tělesných proporcí.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zdravím, souhlasím s Kapkou i s Wampem, jen ještě chci dodat, že to souvisí i s váhou, Vaše dívka bude asi štíhlá, což je fajn, no né? Mám přibuznou dvacetiletou slečnu, která už tak od 18 měla prsa i s "tím objemem dole", jak mile říkáte, byla postavou akorát, spíš štíhlá, ale zadeček a prsa měla. V posledním roce nějak celkově vychrtla a "objem dole" zmizel.

lucie*
hodnocení

0x

...jo,jo je to tak maximálně se věkem rozjedou do stran,ale jinak změna nepříjde,jedině,že by přibrala,ale to asi nechce ani jeden.Klkům se taky mění penis věkem,ale u chlapů na to váha nemá vliv:)

pn64

Blbost, penis se věkem nemění:)

sfff
hodnocení

0x

mění...ale věk na to nemá vliv :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]