Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přítelkyni je přes 20. Včera jsem jí viděl poprvé bez podprsenky a má stále prsa jako dospívající dívky (vytáhlejší prsa s bradavkou "normální velikosti", kterým stále dole chybí ten "objem"). Neříkám, že mi to nějak vadí, ale docela jsem překvapen, protože tohle jsem vídal tak u 15 letých holek (když jsem byl stejně starý jako ony - nejsem úchylák :D) a kolikrát i ty 15tky měly už prsa "normální". Takže mě tak jako čistě ze zvědavosti zajímá, opakuji že mi to nijak nevadí, jestli se ještě ty prsa nějak dovyvinou nebo zůstanou už takhle.
Ahoj.Je to naprosto normální a navíc tvá dívka bude jedna z žen,které nebudou mít po dětech evidentně prsa vytahaná.
Zdravím, souhlasím s Kapkou i s Wampem, jen ještě chci dodat, že to souvisí i s váhou, Vaše dívka bude asi štíhlá, což je fajn, no né? Mám přibuznou dvacetiletou slečnu, která už tak od 18 měla prsa i s "tím objemem dole", jak mile říkáte, byla postavou akorát, spíš štíhlá, ale zadeček a prsa měla. V posledním roce nějak celkově vychrtla a "objem dole" zmizel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.