Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemožnost přihlášení do Čez on-line

Od: suzymon® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, před chvílí jsem se marně pokoušela přihlásit na svou stránku on-line. Vůbec se mi neukáže přihlašovací formulář a místo toho je v angličtině vysvětleno, že pokud to nepůjde několik dalších minut, tak prá mám někam volat. Nahoře to hlásí chybu v načítání stránky, nikam volat nebudu, je mi divné, že to není v češtině. Prosím, má někdo podobné zkušenosti přihlšením do účtu u Čez on-line. Nebo co mám dělat? Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přihlašovací formulář se objeví, když kliknete na oranžový odkaz "čez online". Přihlásit mi to ovšem taky nejde. Asi rozbité. Vyčkejte nebo volejte jejich infolinku, jestli tedy funguje.

doplněno 22.12.14 09:35:

Tak už se mi povedlo přihlásit. Funguje.

doplněno 22.12.14 13:30:

Zkoušel jsem to teď znovu a normálně se přihlásil.

hodnocení

pckop, tak teda nevím, ale mně to stále nejde. zadala jsem svoje přihlašovací jméno a zase se mi objevilo to prohlášení v angličtině. Jak jse to teda udělal? Volat se mi jim nechce, protože mám jenom mobil a než se s někým vykecám, tak zaplatím stovku.

uska*
hodnocení

0x

Také mi to nejde, hlásí tohle

503 Service Unavailable SAP J2EE Engine
SAP NetWeaver AS Java is starting...
If this state does not change within a few minutes,
please contact your system administrator.
Check the recommendations in SAP Notes: 943498, 764417

Details:

No details available

hodnocení

No přesně toto mi to hlásí. Asi těm multimiliardářům nestojíme ani za to, aby své služby zákazníkům uvedli do chodu. Teď se jdu podívat znova.

doplněno 22.12.14 12:49:

Usko, tak to nejde. I když se mi podaří vložit své přihlašovací jméno atd. Po stisknutí přihlásit, objeví se zase tato pitomá hláška.

doplněno 22.12.14 12:59:

Tak jsem tam nakonec zavolala a je jim velice líto, ale mají poruchu, kterou odstraňují. Já se tam snažila dostat asi kolem sedmé hod. ráno a nyní je 13 hodin a oni pořád odstraňují a odstraňují...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]