Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty, bublina pod nehtem

Od: nikca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den přeji. Tato otázka slouží asi jen ženám .:-D Před 2-ma dny jsem si nechala dělat gelové nehty. Ale na palci pravé ruky se mi pod nehtem udělala z boku bublina, která se i celkem zvětšuje. Ten nehet nebude asi moc dlouho držet a k tomu jsem četla že se může tvořit i plíseň. Mám jít si nehet radši nechat v pondělí opravit? Nebo to mám nechat bejt když zatím drží? Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Určitě běžte. Stejně by vam to za chvíli slezlo.
nikca*
hodnocení

A nevíte, jestli za tu opravu budu něco platit? Přece jen ty nehty nemám tak dlouho a když se mi hned druhej den začne dělat bublina ...

bomba*

to vám jistě řekne ta umělkyně, která vám ty nehty dělala

nikca*
hodnocení

Mám je dělané u vietnamců. A pochybuji,že tam bude zrovna ten, co mi nehty dělal. Oni se tam střídají.

iv®
Oni většinou práci opraví zdarma. Nevadí ze tam nebude ten dotyčný. Ale rozhodně uz tam nelezte. Zažila jsem dost holek co si odrovnalo sve nehty právě u nich. Žádná pořádná hygiena. Neodborna prace...děs :) za ty peníze které ušetříte vam ty zdravotní trable nestojí
nikca*
hodnocení

Ja to mam akorát teď na Vánoce. Dále do toho peníze strkat nechci. Takže si tam zítra zajdu, nechám opravit. Děkuji

pb®
hodnocení

0x
Řekla bych, že je to špatně odvedená práce a důvod k reklamaci. Gel od nehtařky by měl vydržet řádově v týdnech, dokud z nehtů neodroste nebo se zabrousí, pokud to není gel slupovací, ale s tím profesionálky asi nepracují, má výdrž tak 10dní. Já jsem su pořídila LED lampu a slupovací gellaky, protože mi nehty hodně rychle rostou a nemám čas pořád někam chodit. Návratnost investce je tak do čtvrt roku, vzhledem k tomu, že na doplnění se musí chodit co tři týdny. Mám slupovací laky, které neničí vlastní nehty, nemusí se odbrousit ani na nich být čtvrt hodiny odlakovač. Výdrž ten týden až 10dní, pak jsou stejně vidět odrosty, takže gel sloupnu a udělám si novou manikúru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]