Nejste přihlášen/a.
Béčka lze použít do salátů, jsou univerzální, ale ještě lepší jsou áčka, viz novakuchyne.cz/...
Aha - taky se mi podařila jednou taková hnusná kaše - jenže jsem myslela, že mám béčka.
Jinak z béčkových brambor salát dělám, ale vařím je ve slupce večer předem a dávám pozor, abych je nepřevařila. Když je kupuju, tak dávám pozor, aby to byla taková, jak to říct - na pohled tuhá a kompaktní odrůda, kupuju spíše menší brambory. Pro jistotu bych si tak 5 brambor uvařila předem na zkoušku (třeba k obědu) - za to nic nedám. Pokud nechcete riskovat, nebo se s tím nějak "párat", kupte Ačka.
doplněno 20.12.14 14:52:a ještě - musím-li ! použít nekvalitní brambory, nevařím je úplně do měkka, ale nechám je dojít v horké vodě, musím je ale hlídat, aby se nerozpadly a vařím ve slupce. Chce to ale cvik a vyzkoušet konkrétní "šarži".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.