Dobrý den, poprosila bych o radu. Potřebovala bych sehnat sadu na gelové nehty s uv lampou a pokud možno i brusku. Kde to mohu sehnat? Myslím tím kamenný obchod především. Díky za rady
Tyhle věci vycházejí nejlíp přes e.shop z číny. Kamenný krám ti prodá to samé akorát za trojnásobnou cenu. Samozřejmě že nákup v čechách má výhodu dvouleté záruky, ale risknout čínu se podle mě v tomhle případě vyplatí. doplněno 19.12.14 19:22: Pro představu - uv lampa 36wat vychází přibližně na 450kč a sada čtyř náhradních žárovek necelou stovku. Co jiného se na tom může v záruce podělat? Brusku jsem objednával sousedce myslím kolem 200,- doplněno 19.12.14 19:22: Pro představu - uv lampa 36wat vychází přibližně na 450kč a sada čtyř náhradních žárovek necelou stovku. Co jiného se na tom může v záruce podělat? Brusku jsem objednával sousedce myslím kolem 200,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.