Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste kopřivový nebo březový šampón a odvar z heřmánku. Něco by zabrat mohlo, když je to klasika. Zdravím!
P.S. Možná vlasy i zkrátit.
"Nehezky vlnité"?!? To si snad děláte srandu. O tyto pěkně velké vlny se snaží spousta televizních moderátorek, například. Máte vlasy hezké, jen je potřeba je nějak "umravnit" - třeba právě těmi olejovými zábaly a maskami. Kvůli té roztřepenosti. Něčím promastit (když ten večer zrovna nikam nepůjdete).
Heřmánek vysušuje...jsem na tom stejně,pořád poslouchám kecy jak je mám zničené asi mě všichni chtějí vidět doholami osobně pomohlo-RICÍNOVÝ OLEJ-pravidelné masky,nanesla jsem jej do vlasů,nechala co nejdéle to šlo,přikryté v ručníku či sáčku,ať je to v teple a důkladně smýt.Z běžně dostupných přípravků při každém mytí,po šamponu dávat masku parfums.cz/... (je sposta druhů,v tomto obchodě sem si vždy vybrala)a nebo olej co se neoplachuje vlasy-kosmetika.cz/...
Na narovnání-mile mě překvapil sprej avony.cz/...
Ahoj, je dobré mýt vlasy opatrně, žádné cuchání po hlavě, sušit taky opatrně, zabalit do ručníku a pak, pokud možno, na vzduchu. Pomáhá Viaderm (ten pomůže i na třepivé nehty, seženete v lékárně) a vlasová kosmetika řady Kerastase – ale je hodně drahá. Tenhle zelený šampon od nich je na lomivé vlasy. Mají ho třeba v Tescu.
Jen dodám, že hormonální řízení je hodně složitá věc na pochopení. Tento endokrinní systém se podílí na udržení homeostázy (udržuje např acidobazickou rovnováhu, teplotu, vlhkost, hladinu glukozy v krvi atd atd ve velmi úzkém rozpětí). A hlavně, čím jiným, když ne stravou se dá tento systém ovlivnit nebo rozhodit? Co ty civilizační nemoci, jako třeba cukrovka, štítná žláza, vysoký tlak, artroza a mnoho dalších, kde jsou lidi nucení dodávat tyto hormony zvenčí až do konce života?
Tak jako máme každý jiný typ pleti atd.tak máme jiné i vlasy.Hold někdo má krepatějící vlasy a s tím nic nenadělá,stejně jako s kudrnatýma či rovnýma.Krepatějícím moje kadeřnice říká "chlupaté",má to spousta lidí.Pomoci je upravit nám pomohou jen přípravky,vliv prostředí(zaměstnání,mráz,slunce...)to nám vitamíny nezachrání,prostě tyhle vlivy na vlasy působí celý den a to nemluvím o hormonálních výkyvech které se podepisují na kvalitě a to neovlivníme.Nemyslím hormonální nemoci,ale i běžný cyklus ovlivňuje kvalitu(při menses špatně chytá barva atd.) a nikdy nebudou mít všechny ženy stejné vlasy jako modelky z reklam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.