Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste kopřivový nebo březový šampón a odvar z heřmánku. Něco by zabrat mohlo, když je to klasika. Zdravím!
P.S. Možná vlasy i zkrátit.
"Nehezky vlnité"?!? To si snad děláte srandu.
O tyto pěkně velké vlny se snaží spousta televizních moderátorek, například. Máte vlasy hezké, jen je potřeba je nějak "umravnit" - třeba právě těmi olejovými zábaly a maskami. Kvůli té roztřepenosti. Něčím promastit (když ten večer zrovna nikam nepůjdete).
Heřmánek vysušuje...jsem na tom stejně,pořád poslouchám kecy jak je mám zničené asi mě všichni chtějí vidět dohola
mi osobně pomohlo-RICÍNOVÝ OLEJ-pravidelné masky,nanesla jsem jej do vlasů,nechala co nejdéle to šlo,přikryté v ručníku či sáčku,ať je to v teple a důkladně smýt.Z běžně dostupných přípravků při každém mytí,po šamponu dávat masku parfums.cz/... (je sposta druhů,v tomto obchodě sem si vždy vybrala)a nebo olej co se neoplachuje vlasy-kosmetika.cz/...
Na narovnání-mile mě překvapil sprej avony.cz/...
Ahoj, je dobré mýt vlasy opatrně, žádné cuchání po hlavě, sušit taky opatrně, zabalit do ručníku a pak, pokud možno, na vzduchu. Pomáhá Viaderm (ten pomůže i na třepivé nehty, seženete v lékárně) a vlasová kosmetika řady Kerastase – ale je hodně drahá. Tenhle zelený šampon od nich je na lomivé vlasy. Mají ho třeba v Tescu.
Jen dodám, že hormonální řízení je hodně složitá věc na pochopení. Tento endokrinní systém se podílí na udržení homeostázy (udržuje např acidobazickou rovnováhu, teplotu, vlhkost, hladinu glukozy v krvi atd atd ve velmi úzkém rozpětí). A hlavně, čím jiným, když ne stravou se dá tento systém ovlivnit nebo rozhodit? Co ty civilizační nemoci, jako třeba cukrovka, štítná žláza, vysoký tlak, artroza a mnoho dalších, kde jsou lidi nucení dodávat tyto hormony zvenčí až do konce života?
Tak jako máme každý jiný typ pleti atd.tak máme jiné i vlasy.Hold někdo má krepatějící vlasy a s tím nic nenadělá,stejně jako s kudrnatýma či rovnýma.Krepatějícím moje kadeřnice říká "chlupaté",má to spousta lidí.Pomoci je upravit nám pomohou jen přípravky,vliv prostředí(zaměstnání,mráz,slunce...)to nám vitamíny nezachrání,prostě tyhle vlivy na vlasy působí celý den a to nemluvím o hormonálních výkyvech které se podepisují na kvalitě a to neovlivníme.Nemyslím hormonální nemoci,ale i běžný cyklus ovlivňuje kvalitu(při menses špatně chytá barva atd.) a nikdy nebudou mít všechny ženy stejné vlasy jako modelky z reklam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.