Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velky zaves

Od: lucie7777* odpovědí: 5 změna:

dobry den prosim kolik m zavesu kdyz mam 2 metry okno dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

já vždy beru o m víc ,aby byl závěs nařasen

lucie7777*
hodnocení

a staci to?mate foto?

Záleží na tom, jak moc chcete mít závěs nařasený. Já jsem doma závěsy zrušila, ale záclony mám nařasené tak, že jsem koupila dvojnásobnou šířku a vždy po 10 cm jsem udělala 5cm tam a zpět záložku. Nastehovala jsem, nahoře zapravila bílou stužkou a na tyč navlekla žabky tak, že jedna je na začátku záclony, jedna na konci a po jedné v každém přehybu. Velmi snadno se mi věší vyprané záclony, nemusím nic rozměřovat a vždycky to vyjde.
doplněno 14.12.14 21:45:

Závěs je tužší, tak by mohlo stačit menší nařasení, aby netrčel jak spodnička na hanáckém kroji.

Jak velky zaves

hodnocení

0x

Hahanaj má pravdu. Hodně záleží, z jakého materiálu je látka na závěsy. Jestli je tuhá nebo normální textil. Ale každopádně 3 m by měly stačit.

lidus*
hodnocení

0x

Závěsy mám jen na chalupě, pokud se roztáhnou, jsou rovné (nejsou nařasené), pokud jsou shrnuté na strany, jsou nařasené. Moje závěsy nejsou o nic větší než okno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]