Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi prosím jak dlouho vydrží marokánky,, jedlé" pokud se nesní hned.Chci je letos na vánoce vyzkoušet a nevím jak brzo je upéct .Děkuji Cesmína
Máte už nejvyšší čas. Kdybyste je už týden měla, nic by se nestalo. Po výrobě jsou tvrdé jako prkno a teprve časem zvláční. Udělejte je hned dneska a pokud budete mít chvilku, přidejte sem Váš recept. I když nevím, nevím, Ty zuby už nejsou to, co bývaly... Jaga.
Otázka mi připomněla, jak jsme s maminkou kdysi někde přečetly recept na jakýsi pišingr, přičemž poslední věta zněla: "Dlouho vydrží." Smály jsme se tomu jak zjednané a konstatovaly jsme, že leda v případě, že bude přibitý na stropě. Marokánky by u nás ani na stropě nevydržely dlouho
Abych ovšem odpověděla: upečené cukroví skladujeme v kartónových krabičkách (podle druhů), vyložených alobalem, vyskládaných do velké krabice na balkóně. Když ho máme víc (podle zkušenosti), odeberu hned začerstva do krabice a tu zabalenou do mikrotenu strčím do mrazáku. Na Velikonoce jak když najde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.