Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s vlasovou kosmetikou Davines? Který výrobek je od nich dobrý? Díky.
Dobrý den Květuše.
S kosmetikou Davines pracuji jako profesionál každý den, osobně ji používám a s oblibou říkám, kdo jednou zkusí Davines nechce jinak! Od té doby co s Davines pracuji, mám mnohem více v pohodě pokožku na rukou než dříve.
Davines rozhodně vyzkoušejte!
V současné době je celá nabídka pečujících i stylingových produktů Davines bez sulfátů a parabenů.
Vřele Vám doporučuji OI/ Olej Davines - absolutně zkrášlující elixír, který o vlasy pečuje a chrání je antioxidační silou výtažku z oreláníku barvířského, 100 x silnějšího antioxidantu než-li betakaroten v mrkvi. Olej davines se používá po kapkách na celé vlhké vlasy po umytí, a v menším množství na suché délky a konce vlasů podle Vaší potřeby. Olej Davines je nejprodávanějším produktem Davines na světě, vyzkoušíte-li jej, pochopíte proč!
Mluví ze mě nadšení, které každý den se mnou sdílí i mí zákazníci!
Budete-li mít jakýkoli dotaz, směle se na mě obraťte!
marcela.knoblochova@gmail.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.