Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlasová kosmetika Davines

Od: kvetuse* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s vlasovou kosmetikou Davines? Který výrobek je od nich dobrý? Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

marcela*
hodnocení

0x

Dobrý den Květuše.

S kosmetikou Davines pracuji jako profesionál každý den, osobně ji používám a s oblibou říkám, kdo jednou zkusí Davines nechce jinak! Od té doby co s Davines pracuji, mám mnohem více v pohodě pokožku na rukou než dříve.

Davines rozhodně vyzkoušejte!

V současné době je celá nabídka pečujících i stylingových produktů Davines bez sulfátů a parabenů.

Vřele Vám doporučuji OI/ Olej Davines - absolutně zkrášlující elixír, který o vlasy pečuje a chrání je antioxidační silou výtažku z oreláníku barvířského, 100 x silnějšího antioxidantu než-li betakaroten v mrkvi. Olej davines se používá po kapkách na celé vlhké vlasy po umytí, a v menším množství na suché délky a konce vlasů podle Vaší potřeby. Olej Davines je nejprodávanějším produktem Davines na světě, vyzkoušíte-li jej, pochopíte proč!

Mluví ze mě nadšení, které každý den se mnou sdílí i mí zákazníci!

Budete-li mít jakýkoli dotaz, směle se na mě obraťte!

marcela.knoblochova@gmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]