Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam problem, ktery me trapi uz nekolik let. Kazdy den mam vytok, nekdy je ho tolik, ze mi doslova proteka i pres intimky. Netusim, zda je to normalni, muset kazdy den nosit intimky. Navic docela pachne a nekdy ma zvlastni nazloutlou barvu. Doktora se bojim.
Take mam opravdu silnou menstruaci, kdyz jsem ji dostala poprve, chodila jsem se zkrizenyma nohama. Vypadalo to komicky, ale teklo mi toho tolik, ze kdybych nechodila tak, jak jsem chodila, protekala by mi krev kazdou hodinu. Kdyz celou noc prolezim, nic netece, ale jakmile se rano postavim, zacne to tect jak z kohoutku. Musim se tam dole chytnout a jit na zachod, jinak by to proteklo taky. Nevite nekdo, co s tim?
Dekuji moc za pripadne smysluplne odpovedi.
Tak to opravdu vpořádku asi úplně není, navíc podle dotazu mám dojem, že jste mladší ročník, takže by to tak silné být nemělo. To bývá spíše před menopauzou - ale jedině doktor může posoudit, co je příčinou a měla byste zajít. Nemáte se čeho bát, vyšetření na gynekologii není nic hrozného, nebolí, jen je malinko nepříjemné, ale opravdu jen zanedbatelně. Pokud jste ještě nikdy nebyla, objednejte se na nějaký termín, kdy budete mít těsně po menzes, v této době doktor ultrazvukem dobře vidí vnitřek dělohy.
Dobry den, mate pravdu, je mi ctrnact. Co jsem se zatim docetla, nejspis to nevesti nic dobreho, takze asi na tu gyndu budu muset. Hrozne se bojim, ale dekuji moc za radu.
- no, jako ženská se bohužel gyndě a ženským problémům nevyhneš. ! Musíš se s tím smířit - a se svým problémem už jsi tam dávno měla být. Přeju hodně štěstí.
Nemáte se čeho bát, nejspíš to bude vzhledem k věku hormonální nerovnováhou, ta sliznice prostě tím pádem více naroste a krvácení je pak silnější. Snadno se to upraví hormonálními léky - nebo můžete nejprve zkusit přírodní léky, třeba Sarapis menzis, ale k tomu doktorovi určitě jděte a poraďte se s ním - a vezměte ssebou mamku, ji nejlépe napadne, na co všechno se doktora vyptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.