Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratila jsem jednu pilulku z antikoncepce

Od: opsik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,do dobrání platíčka mi zbývají 3 pilulky,ale včera se mi nechtěně vylouply 2 a tu 1 nemůžu najít,tudíž mám v platíčku už jen 2 pilulky. Je možné,že tento měsíc užiji jen 20 pilulek a ne 21? Nebo mám vzít z dalšího platíčka? Docela jsem zoufalá,bojím se otěhotnění. Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepíšeš co to vlastně papáš. Nejlepší bude si přečíst příbal, pokud už jej nemáš, hledej podle názvu na internetu.

martina30*
hodnocení

0x

Nic by se nemělo stát,ale pokud se bojíš klidně si vem z druhého platíčka a možná tu ztracenou někde najdeš*palec*

doplněno 22.11.08 11:55:

Už se to tu psalo mockrát neboj neotěhotníš...;)

opsik*
hodnocení

Ještě chci tedy dodat,že užívám Regulon. A tu pilulku asi už bohužel nenajdu. =o(

Aby nedošlo k otěhotnění. Orální kontraceptiva jsou velmi účinné prostředky kontracepce. Jsou-li užívána správně (bez vynechávání tablet), je velmi málo pravděpodobné, že otěhotníte.
lekarna.cz/...
Proto by asi bylo jistotou použití tabletky z dalšího platíčka... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]