Nejste přihlášen/a.
Mám upečených 40 lineckých košíčků.Dělávám každý rok stejnou náplň,ale letos bych udělala 20 košíčků jak jsem zvyklá a zbytek s jinou náplní.
Dělávám tuto náplň: 100 g mletých ořechů,3 lžíce mléka,asi 50 g sušeného ovoce-dávám nadrobno sušené meruňky,brusinky,ale může i kandované nebo nemusí vůbec žádné-1 lžíce medu,2 lžíce rumu,1 lžička nebo podle chuti cukru moučky.V kastrůlku ohřeju mlíko s medem,aby se rozpustil,odstavím a vmíchám všechno ostatní.Po vychlazení dávám do košíčků na dno trochu marmelády,nejlepší je rybízová,ale je to jedno jaká,na to tu nádivku do zarovnání košíčků.Nahoru rozmatlám čokoládovou polevu a doprostřed kousek ořechu nebo co mně napadne,nemusí nic,když už nemáte.I rozinka může být.
Tak to jsou košíčky po mém a Vás kuchařinky prosím o vyzkoušenou jinou náplň,případně kdy ji plnit.To moje může už teď.
Dobrý den.Uvařím necelý půl litr mléka s 1sáčkem pudinku/ banánový nebo vanilkový/,po vychladnutí vmíchám 1Heru nebo Zlatou Hanou /ta je chuťově lepší/ a podle chuti přidám cukr.Zdobícím sáčkem nastříkám krém do košíčků a na něj buďto mandarinku a jahodu nebo mandarinku a ananas/kompoty/.
já jsem letos "vyměkla" a půlku naplnila Nutellou a půlku brusinkovou marmeládou jen "do rovna" a nahoru položila vykrojený a upečený "tvar" z lineckého těsta (hvězdičku nebo srdíčko)
Vypadá to, že budou chutnat!
já dělala převčírem - máslo cukr, ušlehala pak vmíchala všechny drobky co byly z rozlámaného cukroví a trochu rumu . Na dno košíčků jsem dala 2 kostičky kompotovaného ananasu na to ten krém
některé jsem přelila polevou a navrch dala lískový ořech a jiné nechala bez polevy a dala vlašský ořech - jsou moc dobré manžel už testoval , tím ananasem jsou šťavnaté .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.