Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stylista Praha?

Od: sylva* odpovědí: 10 změna:

Ahojte, kamarádka mění od ledna zaměstnání a potřebovala by poradit s poněkud konzervativnějším stylem oblékání než je zvyklá. Zkrátka by ráda vypadala dobře a elegantně. Neznáte nějakého šikovného stylistu, z okolí Prahy, který by byl schopný jí poradit s novým šatníkem, případně nějakou kompletnější změnu včetně líčení, atd.? Na internetu je toho samozřejmě spousta, ale pokud by měl někdo pozitivní zkušenosti, preferovala bych je. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Jednu slušnou stylistku znám, něco málo jsem od ní "odkoukala", ale nedoporučila bych žádnou/žádného. Lépe poradí prodavačky v menších obchodech. A vůbec nejlepší je jít nakupovat s dobrou kamarádkou, která nemá zájem "prodat", ale chce své kamarádce pomoci.

sylva*

Za dobrou kamarádku se sice považuji, ale za nejlepšího poradce v rámci oblečení a líčení moc nee. Raději bych poradila jak vystrojit štědrovečerní večeři a nabídla několik druhů cukroví, které již mám napečené. :)

ivik*
hodnocení

0x

Jen můj názor a i zkušenost: Inspiraci bych čerpala spíš v časopisech a obchodech,protože i když stylista poradí , nalíčí, učeše, vůbec se za ty peníze, které za to dá, nemusí cítit dobře.Je lepší si v obchodě vyzkoušet oblečení, u kadeřníka si nechat poradit ve stylu " co se mi líbí", , líčení to samé.Jednou mě vizážistka namalovala tak, že jsem vypadala jako k...z E55, ještě že po cestě domů pršelo a já se mohla schovat deštníkem.Dcera otevřela doma dveře a prý: " Kdo ti to udělal?":))

sylva*

To je naprostá pravda, nerada bych, aby kamarádka dopadla stejně. Sice bych jí řekla asi to samé co vám vaše dcera, takže by to hned věděla, ale za ty peníze by to rozhodně nestálo.. Osobně si ale myslím, že není vůbec na škodu mít někoho, kdo je schopný vám komplexně poradit. Já se třeba líčím na všechny příležitosti několik let pořád stejně a možná jen nemám dost odvahy a asi i známosstí, které by mě naučili dělat to jinak/lépe.. :)

dejavu*
hodnocení

0x

Hlavně ne tohohle, jestli už vylezl z vězení - viz jeho módní rady od 3:20 minuty, začátek doporučuji přeskočit, je to jen pro silnější povahy. :-D. Jinak já vídám stylisty, kteří jsou postrojení jako bezďáci a učesaní jako helikoptérou, žádné normální jsem neviděla, spíš by možná poradila krom zkušené prodavačky v obchodě módní návrhářka Beata Rajská, která dělá jako jedna z mála nositelné modely.

sylva*

O můj bože, nepřesvává mě udivovat, co všechno se v dnešním světě děje a jací lidé jsou.. Jinak tohle je video opravdu pro silnější povahy... :D O této modní návrhářce jsem dosud neslyšela, ale má opravdu pěkné modely! :)

sandram*
hodnocení

0x

Zkus martinastyle.eu Byla tam přítele mamka, když také měnila zaměstnání a opravdu jí poradila a vybrala moc pěkný šatník. Přítel jí tenkrát daroval myslím i nákupy s ní a fakt donesla pěkné kousky, které bych nosila i já. A to je co říct, protože ona osobně moc vkusu nepobrala.. :D

sylva*

Díky za tip, paní jsem již kontaktovala, tak snad se zadaří a poradí mamince co si koupit do nové práce. Jsem na to sama zvědavá. :)

ivik*
hodnocení

0x

Napadla mě členka naší rodiny, na netu má blogy a radí ženám v pořadu Fasása a jmenuje se Lucie vizážistka Dolejší,má i salon v Kostelci nad Labem.Radí s líčením, oblékáním i pro plnoštíhlé ženy, s účesem apod.

doplněno 22.12.14 11:07:

Oprava: pořad se jmenuje Fasáda

sylva*

Děkuji za kontakt. Již jsem jednu paní kontaktovala, ale poznamenávám si. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]