Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád se cpu - jak nad tím vyhrát?

Od: pipipi* odpovědí: 12 změna:

ježiš já bych pořád něco jedla,co s tím? Nejsem tlustá a nikdy jsem nebyla,ale teď už na sobě vidím,jak přibírám. Leze mi to jaksi nejdříve do xichtíku,ale už se rýsuje i pneumatika. V práci dobrý,ale doma pořád něco okusuju. Sladký,pak slaný a pak se to opakuje...pak už je mi blbě. Ovládá mě ta chuť... Asi mě to zase přejde,obvyklé je to před menstruací,ale nyní se cpu bez ohledu na ní už nějaký ten pátek a začíná to býti vidět. Máte nějakou radu,jak přemoci tu CHUŤ? díky a mějte se:))

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Udělejte si test na graviditu... ;)

pipipi*
hodnocení

jo,to jsem zapoměla dodati,těhotná nejsem:)) ježiši,jím prášky,nebo myslíte,že by se mohlo stáát?! Možné je všechno...Tak teď jste mi nasadil brooka do hlavy,to mě ani nenapadlo

doplněno 21.11.08 20:05:

A omlouvám se za gramatiku...

martina30*

Kolik je ti let.Jinak před menstruací by ženská snědla kýble dobrot a to že jíš stále může být i psichyka,nervoza atd..

claire*

z vaší "psichyky" se opupýnkuju

kacka1*

Zálaží co jíte za prášky ,aby to byla antikoncepce.

pipipi*
hodnocení

jo:)),tak to je taky dobrý:)). Ale..ne,já jím antikoncepci a PSYCHICKY jsem relativně v pořádku(snad). Takže tedy,když mě opět ovládnou chutě,tak si třeba jdu vyčistit zuby,jdu se psem,jdu si zacvičit,jdu se napít(kdyby to náhodou byla převlečená žízeň),jdu si zapálit(tedy fuj!),jdu uklízet,poslouchat muziku,tančit,souložit,číst si a pak to stejně sežeru...Děkuiji a nashledanou

*smich* fakt boží seznam všeho,čím tu potvoru Chuť zahnat .))sem na tom zcela stejně .))na dnešek jsem se chtěla ,,hezky" obléknout)tzn. šaty nebo sukně .) jo prdlačky .) jsem jak potápěč,co popisoval Mešík .))nádech a pak vydržet a zapnout .))pokud se ovšem neudusím *haha* .))bezva den .))*slunce*

pipipi*
hodnocení

JJ,jsem ráda,že to někdo zná. Nicméně jsem se tedy překonala a začala trochu cvičit. I když možná to bylo tím,že mé svědomí už to neuneslo. Během podledních 4 dní jsem totiž úspěšně dojedla celou vánoční kolekci,kterou jsme v práci dostali darem.*zed* Od Orionu,takové ty tvary rybek a šišek,příchutě-kofila,milena a ledové kaštany. Jednu kaštanovou rybku jsem nechala symbolicky mému příteli. Takže včera jsem se domluvila s kamarádkou na cvičení,uzpůsobila jsem tomu obývák,pustila nahlas muziku,aby to funění nebylo tolik slyšet. Mno ale,ještě jsme si před tím na chviličku poseděly,dali jihlavanku a ale tři cigárka a něco jsme zdrbly.Pak jsme šly na to.*bezim* Bylo nám divně a motala se nám hlava,čemuž jsme se mooc divily. Dnes ráno jsem vstala,inu...slovo vstala až tak neodpovídá způsobu mého plížení se z postele. Takové poctivě prokřupané z mrtvých vstání,tak nějak.*sok* Přeji vám všem krásného mikuláše(přítel mi včera řekl,že mi čokoládku kupovat prý nebude*hi*)Mějte krásné Vánoce a šťastný Nový rok. A hlavně s úsměvem,ne? Zdraví Pipipipipipi

lm®

Možné to je,bacha na to.Já jsem přes antikoncepci otěhotněla 2x!Jednou to způsobil průjem podruhé nevím,a "nejlepší" bylo,že jsem na to (při tom druhém přišla až v 16 týdnu,protože mne to vůbec nenapadlo- beru prášky nemůže se nic stát,mences byl po letech prášků jen někdy*nevi*...

petan23*
hodnocení

2x

kdyz zacnes obcas kratce intenzivne sportovat tak je to taky dobry proti hladu. nebo se proste zabavit nak jinak daleko od jidla

kejki3
hodnocení

0x

Je to pilulkama. A nejhorší je, jak se to rozjede, tak už stačí ty tukové buňky samy od sebe. Prostě se to zlomí a už je to úplně jinde.

sister*
hodnocení

0x

Ahojky, pokud se cpeš jen před menstruací, tak je to v pořádku. Protože tvé tělo se připravuje jakoby na mateřství, ale pak se děložní sliznice začne odlupovat a to je projev menstruace.. Takže takové jezení je v poho. Pokud ale máš chutě neustále, tak pak to dobrý není a koleduješ si o problémy.. Zvýšený přísun kalorických jídel hlavně cukry, tuky zvyšují ukládání těchto látek v cévách, a hrozí pak ateroskleroza až úplný uzávěr a třeba infarkt apod. Takže na to bacha.. Pokud naopak hodně sportuješ, hýbeš se a jsi dost taková energická a v pohybu, tak se pak nediv, že tělo potřebuje doplňovat energii :) A to znamená papat :) Záleží na tobě, jakou kvalitou své tělíčko nakrmíš :) Tak si to přeber podle svého :) Zdarec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]