Nejste přihlášen/a.
ale jak se vlastně polévají polevou zejména čokoládovou,aby se to nepřilepilo zespod na podložku ...včera jsem rozlámala Orion na vaření+ trošičku vody a ráno se to neodlepilo zůstalo na podložce ...
Tak zaprvé voda nesmí nikdy do čokolády - pokud ji potřebuješ naředit, tak jedině tukem.
A pokud se ti to lepí k podložce, použij jako podložku něco, co nelepí. Já používám buď silikonovou, nebo takovou černou teflonovou z Lidlu za 39 Kč.
aha...? Takže ta voda je asi důvod.Omegu jsem nechtěla kupovat s tím,že mám dobrou čokoládu a ejhle,takže přidám máslo.Ten mřížkový odkapávač není špatná věc a tu silikonovou podložku nemám jen silikonový val,ale to asi nebude ono ...jít do Lidlu,tam už nic takového nebude
Děkuji za vaše odpovědi nevím,které z vás ocenit.
Tak jak píše uska taky mám mřížky ze staré lednice,a čokoládovou polevevu dělám tak 10dkg omegy,a 10dkg čokolády na vaření rozpustit ve vodní lázni nechat trochu ztuhnout,ale jen chvíli vzít cukroví a namočit do čokolády a dát na mřížku,sil.vál,taky na potr.folii ,oschnout cukroví je hezky hladké.
Pokládám na peč.papír dvě špejle asi 2-3 cm od sebe a na ně kladu namočené cukroví,co okape se múže oškrábnout a použít znovu,špejlí můžete použít kolik potřebujete!
Úžasné rady...první poleva úplný propadák...šekrábla jsem to a rozpadlo se mi to ...dělám totiž malé a tenké cukroví,takže ..smutek a beznaděj...jdu koupit špejle a pohledám starý kalendář i když je to expresionismus (stál 500kč) ale co naplat ...a nebo pečící papír mám ten tmavý mastnější ...je pravda,že s tím 100% tukem jsem nechtěla pracovat,ale je to také pravda,že není se za co stydět pracovat s ním,takže máslo nedám ...hezký den všem přeji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.