Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtela bych zalozit diskuzi o nazorech na nynejsi kocarky, jak jste s nekterymi spokojene a co by jste mi doporucili si vybrat, mam vyhlidle dva kocarky tipu Stokke a Bugaboo, ale nemohu si vybrat, tak oceni rady zkušenejsich.
Díkyy
Ze začátku jsem měla Icoo - krásně stabilní, hodně místa, báječně se s ním jezdí - vytýkají mu hmotnost, ale dá se to v pohodě . Od cca půl roku jsem přešla na X-Landera - bydlíme kousek od Prahy, na procházky do jakéhokoli terénu ideální. A do města mám golfky Peg Pérego Pliko P3 - spokojenost
Jen mě trochu zlobí kolečka, musí se semtam vyčistit a promazat, jinak začlnou skřípat.
Co se týká vámi vybraných, Stokke se mi nelíbí, do Bugaboo bych šla
Právě hledám zkušenosti s velikosti korbiček, chtela bych si jej kupovat tento tyden a aby se mi do nej v pohode vesel fusak.
Hluboký jsem měla Britax a spokojenost. Brzy jsem ale přešla na Nunnu a na tu nedám dopustit. Tady je odkaz, kdybyste o ní třeba časem uvažovala: dudlikarna.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.