Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočárky - spokojenost, rady, tipy

Od: renatkaret* odpovědí: 5 změna:

Zdravím :) chtela bych zalozit diskuzi o nazorech na nynejsi kocarky, jak jste s nekterymi spokojene a co by jste mi doporucili si vybrat, mam vyhlidle dva kocarky tipu Stokke a Bugaboo, ale nemohu si vybrat, tak oceni rady zkušenejsich.:) Díkyy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

2x

Ze začátku jsem měla Icoo - krásně stabilní, hodně místa, báječně se s ním jezdí - vytýkají mu hmotnost, ale dá se to v pohodě :). Od cca půl roku jsem přešla na X-Landera - bydlíme kousek od Prahy, na procházky do jakéhokoli terénu ideální. A do města mám golfky Peg Pérego Pliko P3 - spokojenost :) Jen mě trochu zlobí kolečka, musí se semtam vyčistit a promazat, jinak začlnou skřípat.

Co se týká vámi vybraných, Stokke se mi nelíbí, do Bugaboo bych šla :)

hodnocení

0x
Já mám jané nomad, jsem max. spokojená. Mám k němu i podvozek slalom, ten je taky fajn. Co se týká vašich favoritů, koukněte na heureku, nebo na diskuse pro těhotné a maminky, e-mimino, modrý koník...

renatkaret*
hodnocení

0x

Právě hledám zkušenosti s velikosti korbiček, chtela bych si jej kupovat tento tyden a aby se mi do nej v pohode vesel fusak.:)

anita*

Se sestrou jsme nedavno taky vybirali kocarky, na netu se tomo moc porovnavat neda, tak jsme se byli juknout primo v obchode a vybrala si Bugaboo Cameleon, korbicka je dosti velka, tak jsem rada ze jsem dobre vybrali.:)

limba
hodnocení

0x

Hluboký jsem měla Britax a spokojenost. Brzy jsem ale přešla na Nunnu a na tu nedám dopustit. Tady je odkaz, kdybyste o ní třeba časem uvažovala: dudlikarna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]