Nejste přihlášen/a.
Zdravím, těsto na vanilkové rohlíčky se trhá, co s tím?
Občas se mi to také stává. Nechám to chlazené a uležené těsto déle v teple, aby změklo, a poté se snažím více třít těsto v ruce, aby je rozehřálo tělesné teplo (mám často studené ruce). Většinou to pomůže. Naštěstí jsem nikdy nemusela doplňovat o další kus másla. Letos mi to také dělalo, takže s Váma soucítím
pt,to je dobrý nápad,snad to do příštího roku nezapomenu.Už mám rohlíčky napečené a protože jich mívám dost,tak jsem letos z necelé půlky dávky trochu válečkem rozválela a vykrájela malé rybky,aby byla změna .Ale ty Vaše placičky budu dělat za rok.A tazatelce bych radila taky to v ruce mačkat a zpracovávat ,stalo se mi to kdysi,když jsem po vyndání druhý den z lednice začala moc brzo dělat rohlíčky a těsto ještě nebylo v pokojové teplotě.Tak ať se všem pečícím daří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.