Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat levně koženou peněženku?

Od: nikc® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den. Nevíte někdo, kde sehnat levně koženou peněženku v Praze? V Tescu stojí nejméně 700. Chtěla bych koupit středně velkou se zipem na drobné, dámskou. Může být i od Vietnamců. Ale jako dárek, aby byla hezká.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Lze koupit i kvalitní koženou pěněženku. V Praze stojí okolo šesti sedmi stovek, ale na internetu ji lze koupit za zhruba čtyři stovky i s dopravou. obuvpolicka.cz/...

Kde sehnat levně koženou peněženku?
Kde sehnat levně koženou peněženku? #2
Kde sehnat levně koženou peněženku? #3
07.12.14 12:07
hodnocení

Děkuju.

hodnocení

2x

Zkuste taky mrknout na slevomat:

slevomat.cz/...

slevomat.cz/...

slevomat.cz/...

některé e-shopy umožňují osobní převzetí nebo zaslání na doručenku a pod.

hodnocení

Super nabídka. Díky. *palec*

Strejc Vám doporučil poměrně kvalitní peněženku od firmy Lagen, vy ale chcete obdarovat dotyčnou nějakým šmejdem z Tesca, to je smutný:(
hodnocení

Co já si koupím nebo nekoupím je jen moje věc. V Tescu nekvalitní peněženky nemají.

hodnocení

2x

Dnešní nová nabídka:

slevomat.cz/...

ohneta*

hodnocení

1x

Já se těším na trhy v hale. Mívají kožené peněženky za 300-350 kč, protože také potřebuji novou. Taky Vietnamci za cca 300 mají.

doplněno 08.12.14 05:51:

:-D To já nevím, já jsem z Ostravy. ;)

hodnocení

Myslíte v Holešovické hale?

doplněno 08.12.14 23:10:

Babkazov děkuju za radu, ale Ostrava je pro mě přece jen daleko. Cesta by mě stála stejně jako ta peněženka :).

zwiki*

Ano v Holešovické tržnici máte vietnamských prodejců dost a výběr všeho taky.

ohneta*
hodnocení

0x

Od Vietnamců bude "zaručeně" kožená. V tom případě zkuste SAPU.

hodnocení

Náhodou já mám od Vietnamců super klíčenku koženou jistě za pouhých 30 Kč.

doplněno 07.12.14 12:03:

Těsně předtím jsem koupila hned vedle "koženou" za 179. Sypala jsem si popel na hlavu. *ee*

doplněno 07.12.14 12:16:

Děkuju za tip. Máte pravdu, že peněženky mají spíš koženkové.

praivo*
hodnocení

0x

Ve čtvrtek bude nějaká v Lidlu za tuším něco přes 200 Kč.

hodnocení

Sapa je pro mě daleko a poštou nic posílat nechci, když nejsem moc doma. Tak raději někde u centra Prahy. Nakonec to asi koupím v Tescu, protože je možnost to nechat pak vyměnit nebo vrátí peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]