Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevíte někdo, kde sehnat levně koženou peněženku v Praze? V Tescu stojí nejméně 700. Chtěla bych koupit středně velkou se zipem na drobné, dámskou. Může být i od Vietnamců. Ale jako dárek, aby byla hezká.
Lze koupit i kvalitní koženou pěněženku. V Praze stojí okolo šesti sedmi stovek, ale na internetu ji lze koupit za zhruba čtyři stovky i s dopravou. obuvpolicka.cz/...
Já se těším na trhy v hale. Mívají kožené peněženky za 300-350 kč, protože také potřebuji novou. Taky Vietnamci za cca 300 mají.
doplněno 08.12.14 05:51: To já nevím, já jsem z Ostravy.
Myslíte v Holešovické hale?
doplněno 08.12.14 23:10:Babkazov děkuju za radu, ale Ostrava je pro mě přece jen daleko. Cesta by mě stála stejně jako ta peněženka .
Náhodou já mám od Vietnamců super klíčenku koženou jistě za pouhých 30 Kč.
doplněno 07.12.14 12:03:Těsně předtím jsem koupila hned vedle "koženou" za 179. Sypala jsem si popel na hlavu.
Děkuju za tip. Máte pravdu, že peněženky mají spíš koženkové.
Sapa je pro mě daleko a poštou nic posílat nechci, když nejsem moc doma. Tak raději někde u centra Prahy. Nakonec to asi koupím v Tescu, protože je možnost to nechat pak vyměnit nebo vrátí peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.