Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masturbace po menstruaci

Od: abcdef odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Je mi 14 let. Když chci masturbovat, tak mě to vždycky bolí, ale bolí mě to jen po konci menstruace a když masturbuji třeba podruhé, tak mě to už nebolí. Nevíte, proč mě to bolí a jak se toho zbavit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ver*
hodnocení

4x
Muze to byt zpusobeno zvysenou citlivosti po menstruaci, taky se mi to nekdy stane. Jdu treba i bolestiveji na wc, je to normalni. Pokud te to boli, proste pockej, az nebude.

wieve
hodnocení

1x

Myslím si tuto otázka sem nedala 14 letá holčina,ta se radí s vrstevnicemi,ale nějakej úchyl - kterej nedělá nic jiného,než lítat po všech servrech a přitom se xy§°°(%_?

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

ver*
Nevykladejte tady nesmysly, masturbace je zcela prirozena a masturbuji i deti, proste poznavaji svoje telo. A rozhodne se neda mluvit o sexualnim zivote. A rozhodne ji masturbaci zadne smysly neotupi, naopak bude di budoucna vedet, co ji dela dobre.
Jste verici nebo jen puritan?
No tohle je zase názor odborníka a dva další s ním souhlasili :(
Nepleťte zbytečně mladými dívkám hlavu. Masturbace je naprosto přirozená a nic škodlivého na ní opravdu není.
Masturbují už i ty nejmenší předškolkové holčičky, které ani neví, co to vlastně je.. Prostě se tím uvolňují, dělá jim to dobře, tak to dělají a tam, kde je to zrovna napadne. Rodiče pak často řeší otázku, jak dítěti vysvětlit, že je to v pořádku, ale jen v soukromí.
Při menstruaci, je vše tam dole více prokrvené a citlivé. Některé ženy právě v tomto období, mají větší chuť na sex, pro jiné to může být naopak nepříjemné. Je to normální, každá jsme jiná.

wow... cejtím tady sexistu!

Co zde "blbneš" někomu hlavu těmito nesmysly? Masturbace je ta nejpřirozenější věc a nikde není stanoveno, kdy s ní má člověk začít. Uvědom si, co píšeš za hlouposti a neúčastni se podobných diskuzí!

zwiki*
hodnocení

0x

A takovou "koninu" admin nebo sysel nesmaže?Co je to za nemožné otázky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma masturbace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]