Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční trhy veletrh Brno

Od: ruzenka04* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Byl jste někdo na Vánočních trzích na veletrhu v Brně? Jak jste byli spokojeni?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zatímco já jsem v práci a vydělávám, moje žena právě na těchto trzích utrácí. Má problém se svou postavou vel. 36 nakoupit jakékoliv oblečení ... za hodinku dokázala najít a koupit šaty, koupila i flanelové povlečení pro děti (které se na netu shání blbě.. většinou je jen bavlna).. Myslím, že utratila podle hovoru tak 5 tis..., ale je velmi spokojená !

Informace je stará cca 1 hodinu :)

lidus*
hodnocení

1x

Na invalidním vozíku jste v teple a neprší na vás, zboží (předraženého) je tu hafo a lidí ještě víc. Byla jsem tam asi 3x, nemám moc možností ka m jinam jít. Sebou jídlo a pití, ceny jsou tu děsné. Jak jsem byla spokojená?, no nakoupila jsem, vydržela ty lidi a letos se tam rozhodně nechystám. Loni tam měli překrásné chaloupky, svíčky, baňky. rmglass.cz/... k vůli tomuto bych tam šla ještě jednou.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. Jo jo ty lidi to bude asi všude plno . Asi to rysknu pokud bude draho budu utikat pryč.

hodnocení

0x

Já jsem byl jednou bylo to myslím v jednom nebo ve dvou velkých pavilonech, většinou to bylo samé oblečení i Vietnamci tam byli. Vstupné stálo 10Kč. Jako značky bund které jsem nikdy neviděl. No bylo to sice před pár lety, ale v podstatě je to podobné jako na náměstí Svobody(ale tam je to lepší). Pokud jsou vánoční trhy na výstavišti takové jako když jsem tam před pár lety byl, tak je to pro mě ztráta času. Šel bych tam jenom když bych si chtěl koupit nějakou pěknou dražší bundu.

jantara

Zajímalo by mě v souvislosti s tímto dotazem kolik lidí kupuje u vietnamců? Nechápu,že se tak roztahují po Brně aj.a přitom pro jejich nepřehlednost zboží to množství spíše odpuzuje,než byl úmysl.

Já bych se také chtěla spíš kouknou na kvalitní bundy a gatě:)

Určitě u Vietnamců nakupuje lidí hodně. Já osobně se chodím k Vietnamcům jenom najíst do těch jejich bister. Já osobně si radči koupím nějaké značkové věci. Boty od Vietnamců mě kdysi vydržely 2-3 měsíce, pak se udělala díra na podrážce u paty. Ale dnes je tolik značek, že pokud značku neznám a nemám po ruce internet, tak si to ráči nekupuju i když je to dražší a vypadá to pěkně.

za ten termín "radči" musím dát bod :) To je moc krásný :)

No víte iPhone nabízí slova a když nezmáčknu křížek, tak tam to slovo je vloženo a já si toho kolikrát všimnu až je odpověď odeslána. Jinak podle mě je důležitější, když se pochopí o čem píšu než nějaký pravopisný chyby.

ragas
hodnocení

0x

Chodíme tam každý rok, nám se tam moc líbí. Neřekl bych, že je to tam předražené. Záleží co. Teď jsem si tam koupil věc, kterou mají na internetových stránkách za 300, na veletrhu to prodávají za 250. Není to moc, ale každá koruna dobrá *palec*

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji. My kupujem darky přes internet ale letos chci nakupovat normalně. Loni se mě stalo že mě jeden darek do vánoc nedošel a co pak vymýšlet.Jsou to pak nrvy zda to dojde či ne i když byl dárek objednán včas nedošl. Jde mě o ty ceny na veletrhu. A vy jste mě na to odpověděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]