Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si úplně dobrou koženkovou černou bundu na zimu. Má zevnitř takovou jakoby nášivku na zapnutí zevnitř (proti profouknutí) a s šedou kapucí.
Kapuci strašně rád nosím, je mi to daleko příjemnější než čepice, protože mě pak nesvrbí hlava a zároveň mi to kryje i uši (mám problém s bubínky, nesmí mi do uší foukat, jinak mě ihned bolí celý den).
Jenže vždy, když mám kapuci, mám pocit, že i procházející lidé se na mě dívají takovým špatným pohledem, jako bych v té kapuci vypadal jako drogový dealer :D Tak samo holky, normálně když chodím bez kapuce (když je venku vlídno) tak se na mě slečny i usmějí a prohlížejí si mě, ale když nosím kapuci, tak ihned nezájem.
Je kapuce ve společnosti opravdu zakořeněná jako něco odpudivého? Je to stylová bunda a ta kapuce nevypadá vůbec špatně, tak nevím no...
Dobrý den, no, ona kapuce není u nikoho zrovna sexy - ale, většinou to lidé neřeší. Jde o praktičnost a ochranu hlavy před počasím. Kosmonaut také není zrovna sexy, ale bez skafandru by v "Kosmíru" nepřežil. Moc to neřešte, zvláště, máte-li úspěch a obdiv bez kapuce. Holt, nejste sexy stále, ale zase Vám nenastydnou ty uši. Zdravím!
P.S. Jaký zájem ve Vás vyvolá slečna, která má také kapuci? Snad to jen tříbí fantazii.
No, ono "stylové" ještě neznamená pěkné, dnes je stylových spousta hnusných věcí. Nejlepší by bylo foto.
Já teda nevím, ale kapuci nosím běžně a potkávám spoustu lidí s kapucemi, žádný problém. Je ale pravda, že taky potkávám jenoho cigána, kožená bunda, kapuce, klátí se jak bagr na stavbě, ruce v kapsách... skutečně bych čekala, odkud vytáhne nůž nebo jointa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.