Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaječný koňak - jak dlouho vydrží

Od: katkajj odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Jak dlouho vydrží domácí vaječák v lednici? Chystám se ho připravit na vánoce, ale nevím, pokud ho dnes připravím, zda bude na Vánoce ok? Nezkazí se? Díky :)

Vaječný koňak - jak dlouho vydrží

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Moje zkušenost je taková, že nevydrží! Technicky jo. Nezkazí se. Ale já ho musím kontrolovat, jestli není jedovatý, příjde někdo a koštuje se mnou. A navíc, on je z nějaké divné, vysoce těkavé látky nebo mám skřítka, který mi ho chodí upíjet. Za chvíli je tam maloučko a to nemá cenu ani schovávat. Zbytečně, ta trocha, zabírá v ledničce místo. :-D

ju*

jjjjjj, přesně tak, mě do lednice chodí taky nějaký hajzlík a upijí, navíc ještě ujídá z atraktivních potravin, obyčejného salámu si například nevšimne, ale maďarská klobása ta mu jede...

hahanaj*
hodnocení

1x

Taky ho dělám , pokud je v něm dost rumu nezkazí se , já ho mívám ve špajzu .

doplněno 05.12.14 09:48:

je dost nebezpečné ho dělat takto dopředu, protože zkrátka nevydrží...jelikož se vypije

layborr*
hodnocení

1x

Vydrží 3 - 4 týdny v lednici ,

ale většinou se vypije za daleko kratší dobu .

hodnocení

0x

Cukr a líh jsou výborné konzervanty, dřív ho vypijete než se zkazí.

Já našel babiččin aierkoňák ve sklepě tři roky po její smrti a byl výborný. Akorát dostal v lahvi konzistenci želé takže byl problém ho dostat ven :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]