Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám dotaz, jsem ve věku, kdy bych se chtěla líbit klukům. Maluji se, česu se, všechno. Ale kluci se stejně většinou otočí za jinou. Proto mě napadlo koupit si feromony, myslíte, že by to nějak pomohlo? feromony-parfemy.cz/... chtěla bych aspon jednou zažít, kdy za mnou příjde na party klk a sám si začne povídat, jako to dělají u ostatních. NEPIŠTE MI PROSÍM, že je to blbost, a že důležitější je krása vevnitř (v mým věku se ted hlavně kouká na tu krásu venku - 17 let) děkuji vám
Nevím. Možná že ano, že pomohou. Ale pouze pro tu chvíli, když mu zavadí tvoje vůně o nos. Zítra se už mu líbit nebudeš. Bylo by lépe, kdyby sis získávala lidi-kluky, hezkým chováním, když učesaná a namalovaná jsi. Budeš se mu líbit i zítra nebo za chvíli, když budeš vonět nějak jinak, než co v mužích probouzí nízké pudy. Buď milá, ne vyzývavá a ten, komu se zalíbíš, určitě za to bude stát.
Dobrý den, má rada je krutá - choďte na párty s ošklivou kamarádkou. Je to zajímavé, ale jak jsou někde dvě dívky nebo ženy, tak jedna je skoro vždy ošklivější. No, a teď mě ženské asi umlátí . Zdravím!
Bereš hormonální antikoncepci? HA značně mění vnímání sexuálních pachů (žena jinak voní mužům a sama si vybírá jinak partnery než kdyby HA nebrala)
doplněno 03.12.14 17:20:to se nedá pozorovat, vnímání těchto pachů je nevědomé...přečtěte si článek Pánům antikoncepc/...
doplněno 03.12.14 17:23:Někde jsem četla, že mužům nejlépe ženy voní při ovulaci. Při braní HA ovulaci nemáte (vajíčko se neuvolňuje)
Feromon není vůně! Feromon necítíte. Každý jedinec je přitahován jiným feromonem, aniž by si to uvědomoval. Proto se někdo jednomu líbí na první pohled, druhému ani náhodou (a na vzhledu často ani nezáleží). Já na lisdké feromony věřím, ale na ty přírodní, přrozené. Určitě ne na ty chemické sajrajty ve sprejích.
Ahoj.To,že se češeš,je naprosto normální...Maluješ se,hmm,ale jak?...U někoho je umění se pěkně namalovat,třeba takto by to mělo být. Za další,šaty dělají člověka.Tzn,že by ses měla oblékat pěkně,trošinku sexy a zjistit také,jaké barvy ti sluší.To je velice důležité...Samozřejmě i to,jak je ladit.Když si vezmeš dejme tomu oranžovou bundu a k ní červené džíny,žlutou kšiltovku a azurové kozačky,tak jsi totál out.Co s budeme povídat...Za dále,u ženy je důležité postavení jako takové,nesmíš se hrbit,musíš chodit vzpřímeně a nedělat veliké kroky,ani se při chůzi nehoupat...No a tvářit se mile a malinko úsměvně,ne se kabonit a čučet jako kakabus...Z tebe musí zkrátka a dobře vyzařovat vnitřní síla,energie,sebevědomí,pak budeš mít kluků,že je nebudeš stačit odhánět... No a vo tom to je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.