Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linecké čím udělat dírku?

Od: lindaf* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, dělám linecké cukroví a chci udělat takovou kreativní věc, chtěla bych ho udělat ve tvaru sobů jako toho z loňska, ale z lineckého a místo lentilky udělat dírku aby tam koukala ta marmeláda, moje otázka zní, čím tu dírku udělat? Aby byla dost velká na to aby se nespekla, ale dost malá na to, aby to byl jakože nos. Mám takové ty tyčinky na kremrole (nebo na co to je), ale to je moc velké, přemýšlela jsem tyčinkou třeba od lízatka, ale vůbec nevím. Poradíte mi někdo prosím?

Linecké čím udělat dírku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Co zkusit brčko? Případně nějak vytuněné, vyztužené.

doplněno 01.12.14 20:25:

Naufrago, podobná jsem přesně myslela ;), určitě ne ta malinká pruhovaná. Taková ta větší, na koktejly*placni*.

Snad se nemýlím, ale v Kiku by měli mít brčka (černá a průhledná v jednom balení, jako na mojito), jsou tlustší než ta běžná pruhovaná s "kolínkem".

lindaf*
hodnocení

Supeer! Tak to brčko mě vůbec nenapadlo, děkuju moc, ta versatilka je taky dobrý nápad, ovšem jeslti se mi podaří jí v šuplíku najít :D :) Moc děkuji za rady!

hodnocení

2x

od lízátka se speče, to je moc malé. Uvažoval bych alespoň o 5mm, které se pak spečou na 2-3mm dírku, muselo by se to zkusit. Ale čím to vykrojit... :) Máte doma versatilku?

hahanaj*
hodnocení

1x

v sadě vykrajovátek kulatých je hodně malé vykrajovátko na malou dírku

hodnocení

0x

Poradili už jiní - já pochválím - šikulka !

lindaf*
hodnocení

tak cukroví upečeno, dírka udělána větším brčkem, moc děkuji za rady! :)

lindaf*
hodnocení

Výsledek tady :)

Linecké čím udělat dírku? #2
babusa*

Krásné,povedlo se.Dělávám do lineckého slepovaného otvor náprstkem a z lineckého dělávám i ježečky a dírku očička,aby byla vidět marmeláda dělám normální špejlí,prostě na těsto a jakoby povrtám dírku,jak chci mít velkou.Vlastně je to podobné jako brčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]