Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dělám linecké cukroví a chci udělat takovou kreativní věc, chtěla bych ho udělat ve tvaru sobů jako toho z loňska, ale z lineckého a místo lentilky udělat dírku aby tam koukala ta marmeláda, moje otázka zní, čím tu dírku udělat? Aby byla dost velká na to aby se nespekla, ale dost malá na to, aby to byl jakože nos. Mám takové ty tyčinky na kremrole (nebo na co to je), ale to je moc velké, přemýšlela jsem tyčinkou třeba od lízatka, ale vůbec nevím. Poradíte mi někdo prosím?
Co zkusit brčko? Případně nějak vytuněné, vyztužené.
doplněno 01.12.14 20:25:Naufrago, podobná jsem přesně myslela , určitě ne ta malinká pruhovaná. Taková ta větší, na koktejly
.
Snad se nemýlím, ale v Kiku by měli mít brčka (černá a průhledná v jednom balení, jako na mojito), jsou tlustší než ta běžná pruhovaná s "kolínkem".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.