Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat že má své dny

Od: kolsner odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Nikdy jsem tuhle věc nezjišťoval předem, ale nikdy jsem neměl nouzi o místo, kam by se dalo jít a nikdo nás tam nerušil. Pocházím z Vysočiny, ale teď bydlím u prarodičů v Praze kvůli studiu VŠ. Na začátku semestru jsem si tu našel přítelkyni a myslím že jsme oba připraveni začít spolu sexovat. Vzhledem k tomu, že jí nemůžu pozvat k sobě, tak jsem přemýšlel nad tím zaplatit nám víkendový pobyt v nějakém hotelu nebo penzionu, kde bychom měli čas jen na sebe. Jenže bych se nerad trefil zrovna do týdne, kdy bude mít menstruaci. Přecijen hotel něco stojí a jet jen tak na víkend přespat do hotelu, to je pro mě škoda peněz. Jsme spolu už celkem dlouho a abych řekl pravdu, tak si vůbec neuvědomuju, že by někdy měla třeba potřebu častěji chodit na WC nebo že by si s sebou na toaletu brala batoh. Prostě a jednoduše - nenapadá mě jak jí pozvat ať už do hotelu nebo klidně i na víkend domů na Vysočinu a zároveň zjistit, jestli nemá zrovna svoje dny. Napadá vás nějaká taktní otázka, jak to zjistit nebo to prostě musím risknout a pozvat jí nějaký týden? Díky předem za rozumné odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svojedny
hodnocení

3x

Jste spolu už celkem dlouho, tak se zas tolik neboj. Nemusíš se zrovna ptát "zaplatil jsem hotel, nedostaneš to zrovna?" Ale otázku "co kdybych zaplatil hotel na termín XY, hodilo by se ti to?" pochopí každá inteligentní holka.

hodnocení

3x

Dobrý večer. Píšete, že jste oba dva připraveni spolu sexovat. Pak byste neměli mít problém spolu komunikovat o těchto věcech otevřeně. Týkají se vás přece obou. Pokud neumíte otevřeně na toto téma hovořit, navrhněte termín, místo a zeptejte se, zda jí to vyhovuje. Však ona to pochopí..

tomibender*
hodnocení

1x

Jak psal kolega výše, a pokud jí to nedojde, tak něco ve smyslu:

"Četl jsem, že dne DD.MM. bude měsíc v novu. Jak to máš ty? Napadlo mi, že bysme si udělali hezký večer v hotelu."

Jinak vřele doporučuji hodinové hotely na tento účel, resp. "milenecké azyly". Nebrat nějaký bordel, takže přečíst recenze. Řešil jsem to také, samozřejmě po dohodě s přítelkyní, byl to příjemně zařízený byt s výřivkou, svíčky, přístup na kód, všude čisto, pak jen necháte peníze na stolku. Udělali jsme si krásnou silvestrovskou noc, nikdo nás nerušil. Sekt atd. jsme měli svůj. Za noc (17.00 - 11.00) jsem platil myslím 1.200 Kč, a to i s příplatkem za Silvestra.

doplněno 30.11.14 22:56:

*vířivkou samozřejmě *hi*

martinaa*
hodnocení

1x

Sedněte si s přítelkyní a vyberte hotel spolu. Když budete rezervovat datum, každá rozumnější holka se dovtípí sama:)

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Mě menstruace tolik nevadila,pokuď byla menší a partnerce to nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]