Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Nikdy jsem tuhle věc nezjišťoval předem, ale nikdy jsem neměl nouzi o místo, kam by se dalo jít a nikdo nás tam nerušil. Pocházím z Vysočiny, ale teď bydlím u prarodičů v Praze kvůli studiu VŠ. Na začátku semestru jsem si tu našel přítelkyni a myslím že jsme oba připraveni začít spolu sexovat. Vzhledem k tomu, že jí nemůžu pozvat k sobě, tak jsem přemýšlel nad tím zaplatit nám víkendový pobyt v nějakém hotelu nebo penzionu, kde bychom měli čas jen na sebe. Jenže bych se nerad trefil zrovna do týdne, kdy bude mít menstruaci. Přecijen hotel něco stojí a jet jen tak na víkend přespat do hotelu, to je pro mě škoda peněz. Jsme spolu už celkem dlouho a abych řekl pravdu, tak si vůbec neuvědomuju, že by někdy měla třeba potřebu častěji chodit na WC nebo že by si s sebou na toaletu brala batoh. Prostě a jednoduše - nenapadá mě jak jí pozvat ať už do hotelu nebo klidně i na víkend domů na Vysočinu a zároveň zjistit, jestli nemá zrovna svoje dny. Napadá vás nějaká taktní otázka, jak to zjistit nebo to prostě musím risknout a pozvat jí nějaký týden? Díky předem za rozumné odpovědi.
Jak psal kolega výše, a pokud jí to nedojde, tak něco ve smyslu:
"Četl jsem, že dne DD.MM. bude měsíc v novu. Jak to máš ty? Napadlo mi, že bysme si udělali hezký večer v hotelu."
Jinak vřele doporučuji hodinové hotely na tento účel, resp. "milenecké azyly". Nebrat nějaký bordel, takže přečíst recenze. Řešil jsem to také, samozřejmě po dohodě s přítelkyní, byl to příjemně zařízený byt s výřivkou, svíčky, přístup na kód, všude čisto, pak jen necháte peníze na stolku. Udělali jsme si krásnou silvestrovskou noc, nikdo nás nerušil. Sekt atd. jsme měli svůj. Za noc (17.00 - 11.00) jsem platil myslím 1.200 Kč, a to i s příplatkem za Silvestra.
doplněno 30.11.14 22:56:*vířivkou samozřejmě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.