Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárky na Vánoce

Od: ivulka odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

jistě už i vy přemýšlíte o tom, co zase komu tento rok nadělíte pod stromeček :) . Proto bych vás chtěla poprosit o radu. Mám už určité představy, co chci komu koupit, ale u pár dárku váhám s výběrem. Své matce bych chtěla koupit nějaké hezké pouzdro na doklady. Peněženku má plnou kartiček do obchodů, ale když jsem se snažila hledat v obchodech, vždy tam měli jen takové obyčejné za pár kaček, které se beztak po čase roztrhají. :( Chtěla bych nějaké pěkné, ale nevím, kde sehnat (moje představa je něco jako na obrázcích jen mi zvířecí vzory přijdou moc dětintské, chtěla bych něco neutrálnějšího a přitom pěkného) . A potom chci tátovi udělat takový sladký a slaný mix. Hodně mu chutnají takové ty různé máčené oříšky, rozinky apod. ze zdravé výživy, tak mě napadlo, že bych mohla do sklenic nasypat takový mix - vrstva rozinek, vrstva oříšků, at je to pěkně barevné. Ale pak mě napadlo, nebude to mít na to nějaký blbý vliv, že to bude uzavřené ve sklenici? No a potom váhám s dárkem pro babičku... Tady už vůbec nevím co nakupovat. :( Co dáváte vy svým blízkým? Vytváříte taky něco sami? :) Určitě se podělte.

Dárky na Vánoce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

2x

Pouzdra najdete krásná a originální třeba zde, nastavte si tam cenový max. limit a můžete hledat. :)

Oříšky bych nesplácávala dohromady, ale každý druh naaranžovala do krásného, celofánového pytlíčku, zahrhlého mašlí nebo to probalila vtipně jako léky. Udělejte cedulky jako na nervy, na srdce, na naštvání, na rozbité auto a polepte malé skleničky od marmelád nebo kojenecké výživy a tam udělejte tohle. Nebo kupte šuplíkový pořadač na šroubky a tam mu to dejte. Až to vyjí, může používat na šroubky a pověsí si pořadač na zeď v dílně či garáži.

Babička - co ji baví? Nějaký lístek na kulturu, lázně, kosmetiku by ji nepotěšil? Něco na zahradu? Nebo krabici pochoutek?

hodnocení

0x

Ivulko, v Albertu, v Kaufu, u ovoce jsou košíčky a ošatky s oříšky a sušeným ovocem. Když už nekoupíš, nechej se inspirovat. ;)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a co nějakou techniku - televizi, DVD přehravač, CD, nebo DVD- disky, já bych např. uvítala DVD-rekordér, nebo DVD-čka, nebo nějaké zásobníky na disky a jsem taky babička. A s počítači dnes už pracuje hodně babiček a dědečků.

nebo třeba digitální foťák, SD karty, videokameru, atd.

doplněno 01.12.14 17:39:

- nebo pelíšek pro kočku, pejska, atd. nebo hračky, zvířecí žrádlo, má-li obdarovávaný zvířátko. Něco, co by člověk chtěl a nemá na to peníze, aby si to sám koupil.

doplněno 01.12.14 18:01:

a ještě mne napadlo - nahraná DVD-čka s přírodou, komediemi, seriály - já bych uvítala dobré horory. Nebo nový mobil, topinkovač, toustovač, elektrický pekáč, papiňák, sada nádobí do mikrovlnky, mikrovlnka, teflonová, nebo keramická pánev, elektrická ohřívací dečka na studené nohy, masírovací polštářek na záda, nový monitor k PC, indukční vařič, bateriové zametátko z TV-šopu, knížka křížovek, pytel pistáciových aj. oříšků, atd. atd. - jak teď poslouchám zprávy - třeba i protiskluzové chrániče na boty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]