Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Tak už mi přišly ty gely od expi. Jen se chci zeptet, na očištěný a opilovaný nehet dám slabou vrstvu bílého dám to trouby, pak to neočistím a natřu jen slabou vrstvu podkladového nebo raději silnou? no to nechám asi 2minuty v troubě-nevím zda pak mám očistit nebo ne- pak silnější vrstvu miláčka ten se nechává asi 4minutky? No a naposledy zda mám před nanesením finishe setřít výpotek? . Díky za odpověď
Ahojky gely od expi jsou uzasne take delam nehty a sem velmi spokojená. no nejdříve se dává podkladový asi dvě minutky ani ne do trouby pak francie znova do trouby na 2 minutky potom miláčka do trouby po miláčkovi setřeš výplotek vypiluješ nehet pozor na C oblouk nehet prejedes hubičkou a poo tom se nanáší finis gel te uz se ebrousí ani nijak neupravuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.