Nejste přihlášen/a.
Všem hezký den,
obracím se na Vás, majitelé rýžovaru z žádostí o Vaše zkušenosti z používáním tohoto super pomocníka. Tedy vaření rýže je celkem jasné (ale i tak uvítám recept a vylepšení právě na tu vaši nej ) ale četl jsem jak v tom lze perfektně vařit, bulgur, kuskus, pohanku a spoustu ostatních jídel. Jenže nikde jsem nenašel žádný přesnější recept (poměr vody a suroviny) jen to jak je to nejvhodnější :-/
Takže se obracím na Vas a předem moc děkuji za Vaše recepty a zkušenosti
Hezký a klidný den
Olda
Zdravím, ráda bych vám pomohla, jen nevím, o jakém rýžovaru se teď bavíme. Vlastním plastový rýžovar od firmy Tupperware určený pro MV trouby. Maximum na jedno vaření je tři sáčky rýže po 125 g, trošku osolit případně trošku kari) a dolít vodou k rysce max. Víc soli se nedoporučuje, protože pak se tvoří větší množství pěny, které má tendenci samozřejmě dostat se z hrnce ven. Ještě něm vařím brambory a zeleninu. Bulgur, kuskus ani pohanku v něm vařit jsem nezkoušela, protože je v kuchyni vůbec nepoužívám. Pokud bych zkoušela něco nového, dala bych vařit malé množství a teprve podle výsledku bych se rozhodla, jestli je v tomto hrnci vhodné tyto pokrmy připravovat.
To je stejné jako v parním hrnci /jak na daném odkazu píší/ .Ten používám a je k němu na NETu řada receptů a možností. Ale stejně nakonec skončíš,jako já, u systému pokusů a omylů, Třeba brambory v tom vařím 20 minut,maso 35 atd
Strejda Googl říká, že nějaké recepty jsou tady nebo tady. Ostatně tady je výsledek dotazu rýžovar recepty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.