Nejste přihlášen/a.
Jak můžete vidět, na spodním obrázku je roh více vyplněný, než na tom horním.
,,nezlob te se,ale já tam nic nevidím,, podle té fotky to nejde ,,je to moc neostré a ještě ,to chce jiný foťák..Kupte si Biosil na vlasy asi cca 60kč..ale líp to z toho nevyčtuJe mi lítopro srovnání je třeba vidět ceké čelo.
doplněno 22.11.14 19:30:Nedá se mi to na plešku,,To by padaly vlasy i na druhé strně
všude není stejnoměrně vlasů třeba jste měl odjakžina na té str. méně vlasů a vlasy se obměňují,tak ta strana je méně vlasatá.A je to více vidět,,koukněte se jestli vám rostou malé vlásky od kořínků.Na té fotce to není vidět,pěšinka s tím nesouvisí.
doplněno 21.11.14 20:55:No,,neřekla bych že je to pleška.Máte tam malé vlásky,,,,,navíc to by vám odešly i na té= druhé straněKouty se děljí najednou,
tam nejde o tu pěšinku, tam jde o to abych vám ukázal, že je v tom rohu prostě mín vlasů. Já nevím jestli jsem to měl od jakiva, ale prostě na myslim nesou ani kořínky, takže plešatím?
může to být od česání z té strany nebo také od toho, jak máte pořád na jednu stranu položenou hlavu při spánku na polštáři
no spíš bych si položil otázku, za jak dlouho vlasy vypadají na druhé straně jako na té první
zda něco doroste, tak to těžko soudit, pokud máte v rodině tendenci k pleším, tak bych si byl skoro jistý, že jste učinil první kroky...
Vlasy padají při změně stejnoměrně. Já to pořádně neodhadnu,jelikož to není vidět,,,,,,,,,,,jsem kadeřnice ,snad se vyznám
doplněno 21.11.14 14:11:dejte to blíže a leskne se to..To máte bok hlavy?
Mě se to zdá jako klasické "kouty".. Brácha takhle taky začínal, vlasy nejdřív začaly řídnout a ulamovat se.. no teď už jich moc nemá..
Uvidíte časem, zkuste se mknout na nějaké vitamíny, např B-komplex by mohl být dobrý, pokud by byly vlasy opravdu jen polámané, zase dorostou.., já měla z žehlení a barvení vlasů na hlavě taky takový podivný cancoury a pak vlasy zase dorostly a vypadají dobře
Já mám vlasy do půl zad a když se podívám,tak mám takhle u čela taky kratší vlásky, takové slabší.. tak si myslím, že s tím asi nakonec stejně nic nenaděláte :D
doplněno 22.11.14 23:55:Myslím, že jste na plešatění mladý.. Nejlépe se podívejte do historie rodiny.. ( Ale u nás podle fotek nemáme široko daleko nikoho plešatého, až na bratra :D )
určitě? Ale as když se nad tím zamyslím, tak opravdu mi tam by malé vlásky rostou, jak můžete vidět na obrazcích...
Ale tak já vlasy polámané nemám vůbec, pořád stejné husté, akorat si nejsem jistý jak dlouho tam to místo je. Nikdy jsem to nějak nezkoumal, vždy když jsem se česal, tak jsem to bral od té strany. Nebo třeba to takhle vyholila kadeřnice, když jsem si rekl na kterou stranu si to budu česat?
U nás to je tak že táta plešatí a děda, ale ze strany mamka mají všichni husté vlasy, v pohodě vlasy. Já mám vlastně vlasy po mámě, ale to se asi nevztahuje. Doufám, že me to teda nepotká...a ze to co mam je pouze chyba budto kadernice, spatne cesani, nebo proste vlasy ktere normalne vypadavaji, ale zase narostou..
Jejda... Chlape..! Vlasy neřeš.! Ženské Tě budou mít rády i naprosto plešatého.
Já měl kdysi bohaté "háro" a byly s nim akorát starosti. Dnes se češu ručníkem a ženské mi nedají pokoj.!
Musíš si to vyřešit sám se sebou.
"A moje rada znííí... méně vlasů, méně starostííí..."
Toliko Vaše Ghalina Obrofská...
No nevim no...já nevypadám moc dobre ani s vlasama...natoz bez nich. Ale dík za optimistickou odpoved
Vlasy neřeš...
Já už asi třicet let ojedu celou šišku strojkem a nic víc neřeším.
V zimě na "tom" alespoň dobře drží čepka a je klídek.
Po okoupání to sjedu ručníkem a hotovka.
No... chápu, že některé ženské mají s "bezvlasými" chlapy celkem problém.. Ovšem těch je skutečně minimum a navíc se vyhnete těm, které vybírají "podle xichtu".
Snad :DD ale tak neni jasný ze plesatim ne?
doplněno 23.11.14 00:12:protste je mi 15, tak to kapku chapejte prosim
A Vy by jste si vyrazil s plešatou ženou? Prostě některému chlapovi to sluší, jiní by měli raději začít nosit čepici..
Já myslím, že na to máte ještě minimálně 10 let času..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.