Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám mírně spadená oční víčka a ráno vypadám jak mongol, strašně bych se toho chtěla zbavit, ale nevím jak Když jsu do školy mám to ještě celé dopoledne aspoň do 2 hodin a pak se trochu zvednou. Hrozně mě to štve ! Nevíte co stím? :/
...a odličuješ si oči na noc?může to být podrážděním z řasenky(malé žmolky řasenky zapadají do očí a pak otečou.)Chce to pořádné odlíčení před spaním a pokud ano tak bych použila po probuzení nějaký mírně chladivý gel na oči...nebo krém s kofeinem(co je třeba na celulitidu)takové krémy mírně chladí...teda ty od Avonu jojiné moc neznám.
Ano, odličuji se VŽDY! za rok jsem vynechala snad jen 1. A ty víčka mám spíš od přírody, ale ne tak moc, jak to mám ráno :/Ráno je to úplně příšerný.
Ahoj, bohužel, ve tvém věku je to vrozený stav a úprava může být jen pomocí plastické chirurgie.
Někdo to má jako problém v pozdějším věku s převislou kůží, ale u tebe je to trošku jinak. Navštiv plastickou chirurgii a poraď se s nimi a pak si to v klidu rozmysli, jestli ti to za ty peníze a riziko stojí.
doplněno 20.11.14 10:51:Bohužel, rádci si to pletou s převislou kůží, ale tento problém je jiný, lidi s vrozeně spadlými víčky jakoby mají polozavřené oči celý život, není to o vytahané kůži, otocích ap., ale o tvaru a velikosti toho víčka. A to si opravdu musí posoudit jen plastik, nakolik je to závážné a nakolik brání ve výhledu.
Holky neblázněte ! Pokud ti to nevadí v běžném životě (tj. převislá kůže ti nebrání ve výhledu) tak je zbytečné to řešit. Mě je 22, jsem chlap, mám to taky :D k tomu navíc vrásky na čele, moc velkej nos a dokonce mi už začínaji šednout vlasy :D
Určitě to není tak hrozný, jak popisuješ a s věkem samozřejmě takovýhle nedokonalostí bude jen a jen přibývat. Takže nejlepší (a zároveň nejtěžší) věc co můžeš udělat je se s tím smířit. Nicméně existují krémy a neoperační postupy, jak kůži alespoň dočasně vypnout, ale všechno stojí peníze - a nikdy nevíš, jestli ostatní lidi neuzajme víc nějaká jiná věc, o který ani nevíš, že jí máš :D
Chlazené již trochu použité čajové sáčky, zelený, nebo černý čaj. Udělat si večer chvilku, zavřít oči a dát na víčka. Pak opečovat ještě řasy ricínovým olejem. Nebude efekt hned, ale časem. Používám i rool on, který mi dělá známá, obasuje zelený čaj, nebo kofein a podobně. Když nemáte toto, tak ty čajové sáčky. Pomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.