Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESPRIT - jak zrušit členství v klubu?

Od: jirta odpovědí: 3 změna:

Pořídila jsem si věrnostní kartičku obchodů ESPRIT, stále mi chodí nějaká reklama a já kartičku chci vrátit a ukončit zasílání reklam. Napsala jsem přes formulář esprit.cz/... ale nikdo mi neodpověděl.

Ve všeobecných podmínkách klubu je uvedeno, že výpověď je třeba poslat na adresu:

Esprit club

90307 Norimberk

Spolková republika Německo

Jenže tu chybí ulice a č.p. Je tu uvedeno jen město a PSČ, což je divné. Tato adresa je uvedena též v uvítací brožurce, a rovněž chybí ulice a č.p.

Nemohu přece poslat dopis jen na adresu NÁZEV, PSČ, MĚSTO...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, musela jste počítat s tím, že když se zaregistrujete, nabídky Vám budou zasílány. Doporučovala bych se zeptat přímo na některé z kamenných prodejen, tam by Vám mohli poradit.

jirta
hodnocení

No, adresa bez ulice a č.p. skutečně vypadá podivně :(

esprit-friends.com/...

jmhad*
hodnocení

0x

Já si myslím,že se toho nezbavíte. Ta adresa k odhlášení je viditelně fiktivní a slouží k získávání informací o "členovi" a kšeftování s nimi,k čemuž jste zřejmě dala souhlas viz poznámka Abychom zlepšili Váš zážitek při nakupování, používáme soubory cookies. Pokud si budete dále prohlížet naše stránky, přijmete zásady používání cookies.a jejich dalšímu prodeji - viz . Ale zkusit to můžere,nejlépe na doručenku a následně dát podnět ČOI na zasílání nevyžádané reklamy. Jenže data z Vašeho PC již kolují světem.Nic víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]