Nejste přihlášen/a.
Mám velká prsa a úzká záda, poradíte mi někdo , jak si správně vybrat velikost podprsenky?
Zkuste shlédnout následující video:
Kvalitní podprsenky ve velikém množství vzorů a všech, i okrajových velikostech, vyrábí firma Linia v Trutnově - dřív proslulý Úpavan. Má mnoho poboček po celé republice, kam dodává své výrobky, většinou do galanterií.
Když se ženil syn, chtěla jsem nějaké pěkné prádlo pod krajkovou halenku. Zastavila jsem se v pardubické galanterii Mitex na tř. 17. listopadu, kde mají veliký výběr výrobků Linia. Když prodavačka zjistila, co chci, pozvala mě za týden, prý mi přímo z podniku přiobjedná další vzory v požadované barvě a několika velikostech, abych si mohla vybrat a aby mi prádlo perfektně sedělo. Změřila mě pod prsy i přes ně, aby věděla, co objednat.
A tak se i stalo.Za týden mě paní prodavačka poslala do kabinky a začala snášet krabičky. Pokaždé, když jsem oblékla, přišla za mnou a znaleckým okem změřila. A prý - zkusíme tu o číslo menší...zkusíme tento jiný vzor...Tak jsem jich vyzkoušela asi 6, paní měla oči jako ostříž, viděla vždycky perfektně, co ještě vylepšit. Odcházela jsem spokojená, s krásně padnoucím zbožím a řekla jsem si, že jinde už nakupovat nebudu.
Pokud to máte do Pardubic daleko, najděte si na netu, kde všude se prodávají výrobky firmy Linia. Pokud Vám nepadne prádlo, které se Vám zalíbilo, je možné si nechat poslat větší či menší, jak je třeba. Jsem s touto firmou opravdu nadmíru spokojená. A s paní prodavačkou z Mitexu ještě víc, to je paní na svém místě. Jaga.
Mám 75 D u některých i E, správně si vybírám poté co mi v jednou dost drahém obchodě, specializovaném na spodní prádlo poradila prodavačka která nebyla jen podavačka zboží. Dnes už si koupím i levnou podprsenku (pod 300 Kč ale nejdu nikdy), nikdy nekupuji toto zboží bez zkoušení a na tržnici už vůbec ne. Měření sama sebe je na prd, běžte klidně do drahého obchodu a zkoušejte a nechte si radit (koupit tam nic nemusíte). Já už se nekoukám jen na velikost ale z čeho jsou ramínka, jaký je tvar podprdy, velká prsa to není žádná výhra, závidím těm co mají větší vyrážku a podprsenku nemusí nosit. Skoro to vypadá jakoby "babajaga" byla ve stejném obchodě nebo natrefila na stejnou prodavačku.
Přesně tak, materiál a pohodlnost. Nádherná podprsenka, u které se krajka začne zařezávat po hodině nošení, je na prd.
Já mám bohužel přes hrudník 105cm, ale většinu z toho dělají plavecká záda, takže sháním, a často marně, 90B-C. Někdy i 85, když je dobrý den .
To se asi paní Konarovská spletla, mám košíčky D (4) některý střih E (5), ač nerada mám prsa velká až moc, nejsem "tlustá" 170/58 a ty "kozy" mě od mládí dost štvaly, nechápu jak si někdo své krásné dvojky nechá zvětšit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.